ΚΑΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΔΗΜΟΣΧΑΚΗΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΝΗ radio


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΜΑΪΟΥ 18:ΟΟ - 19:ΟΟ - ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΗ ΖΑΜΑΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ... 



O Επίτιμος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιος Δημοσχάκης είναι ο καλεσμένος του Νίκου Παπαδόπουλου στο studio του ΒΟΡΕΙΝΗ radio (http://www.voreini.gr/radio.htm), την Πέμπτη 22 Μαΐου στις 18:00-19:00.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν,όπως ήδη σας έχουμε προαναγγείλει, οι συνεντεύξεις των δύο μονομάχων για το Δήμο Διονύσου, του Γιάννη Καλαφατέλη και του Διονύση Ζαμάνη, οι οποίοι θα παραχωρήσουν ζωντανά συνεντεύξεις εν ’όψει της επαναληπτικής μάχης του δεύτερου γύρου την Κυριακή 25 Μαΐου.

Πρώτος θα παραχωρήσει συνέντευξη ο Διονύσης Ζαμάνης (19:00 – 20:00) και θα ακολουθήσει ο Γιάννης Καλαφατέλης (20:00-21:00). Ερωτήσεις θα υποβάλλουν οι: Νίκος Παπαδόπουλος (ΒΟΡΕΙΝΗ, ΒΟΡΕΙΝΗ radio, www.voreini.gr ), Μαρία Χαζάπη («Οδός Διονύσου», www.odosdionysou.gr , (η οποία θα παρεμβαίνει τηλεφωνικά) και Πέτρος Πετρόπουλος (www.edionysos.gr ).

Καθ’όλη τη διάρκεια των συνεντεύξεων οι ακροατές θα μπορούν να στέλνουν τα ερωτήματά τους στα emails: info@voreini.gr και vorininews@gmail.com