Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ !


ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ» ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ - ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ EDIONYSOS.GR 
Μετά την επιτυχία του συνδυασμού "Δύναμη Ζωής" και την εκλογή της Ρένας Δούρου στη θέση της επικεφαλής της Περιφέρειας Αττικής, ένας δικός μας, ο επί 12 χρόνια Δήμαρχος Αγίου Στεφάνου Στέλιος Κοροβέσης, εκλέγεται...

σύμφωνα πάντα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής...

Επικοινωνήσαμε με τον κο Κοροβέση, ο οποίος μιλώντας αποκλειστικά στο edionysos.gr επιβεβαίωσε ότι σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα, όπως συνεχώς φθάνουν από τα εκλογικά κέντρα, εκλέγεται στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής. Όπως μας δήλωσε όμως, δεδομένου ότι η διαδικασία καταμέτρησης είναι σε εξέλιξη και δεν υπάρχει ακόμη επικύρωση των αποτελεσμάτων από το Πρωτοδικείο, θα περιμένει μέχρι να επιβεβαιωθεί η αίσθηση που υπάρχει.

Σε προηγούμενη δήλωσή του ο κος Κοροβέσης είχε αναφέρει: «Οι πολίτες της Αττικής γύρισαν σελίδα. Η Ρένα Δούρου και οι συνεργάτες της είναι οι μεγάλοι νικητές στη Περιφέρεια Αττικής. Είναι μία δικαίωση και μία μεγάλη στιγμή για την αυτοδιοίκηση. Με τη δική σας δύναμη και υποστήριξη θα είμαι και εγώ παρών. Σε αυτή την ευθύνη θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ με όλες μου τις δυνάμεις. Σας ευχαριστώ πολύ».

Επιφυλασσόμαστε λοιπόν, έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας καταμέτρησης, για να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας στον κο Κοροβέση...