ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗΣ: "ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ..."


Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Μετά την ανακοίνωση του συνόλου των εκλογικών αποτελεσμάτων της 18ης Μαΐου ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Γιάννης Καλαφατέλης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: “Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους τους συνδημότες μας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στους ικανότατους υποψηφίους της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας» Δήμου Διονύσου...

και σε εμένα προσωπικά, αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που έγινε από την διοίκηση τα τρεισήμισι χρόνια της θητείας μας...

Θέλω να ευχαριστήσω και εκείνους που μας τίμησαν με την ψήφο τους, κλείνοντας τα αυτιά τους σε ψευδολογίες, αλλά και όσους δεν μας ψήφισαν. Σήμερα αφήνουμε πίσω εκείνους που θέλησαν να επαναφέρουν πολιτικές πρακτικές άλλων εποχών και να υποτιμήσουν τη νοημοσύνη των πολιτών.

Κοιτάζουμε μόνο μπροστά, συνθέτοντας μέσα από γόνιμο και δημιουργικό τρόπο και παλεύοντας για τον τόπο μας. Κοιτάζουμε τη νέα ημέρα για τον Δήμο Διονύσου, με όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου ενωμένες.

Απευθύνω μήνυμα ενότητας και συμπόρευσης σε όλους τους πολίτες και κοινωνικούς φορείς του Δήμου μας, ανεξάρτητα από το ποιον συνδυασμό ψήφισαν στις σημερινές εκλογές και τους καλώ να παλέψουμε από κοινού για τα κοινά μας όνειρα.

Είναι ο αγώνας για τη νεολαία μας, τον μαθητή, τον άνθρωπο με ειδικές ικανότητες, την εργαζόμενη μητέρα, τον ηλικιωμένο, τον μοναχικό, τον άνεργο, τον σκληρά δοκιμαζόμενο από την κρίση συνάνθρωπό μας. Ένας αγώνας καθημερινός και δύσκολος, για έναν Δήμο της κοινωνικής αλληλεγγύης και συνοχής, του πολιτισμού, του πρασίνου και της οικολογίας, της διεκδίκησης ενός καλύτερου αύριο.

Προχωράμε μπροστά με όλη την κοινωνία μαζί, με όλη την κοινωνία όρθια! Έχουμε πρόγραμμα, γνώση, εμπειρία και θέληση να πετύχουμε. Να ολοκληρώσουμε το σημαντικό έργο που έχουμε ξεκινήσει σε όλους τους τομείς.

Ο αντίπαλός μας είναι ένας: Τα προβλήματα του Δήμου και των συνδημοτών μας. Με την ευκαιρία θέλω να καλέσω όλους τους συνδημότες μας να δώσουν και πάλι μαζικά και δυναμικά το παρών στις κάλπες την ερχόμενη Κυριακή για τον Διόνυσο που αξίζουμε για τον Διόνυσο που αγαπάμε. Δεν ρισκάρουμε το μέλλον του Δήμου και των παιδιών μας.”