ΟΛΙΚΗ... ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΗ ΖΑΜΑΝΗ, ΠΟΥ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 10 ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ !




































ΘΡΙΛΕΡ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ - ΣΤΙΣ 12:20 π.μ. ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΖΑΜΑΝΗ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ "ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ"- ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΕΝΟΤΗΤΑ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ...


Ο Διονύσης Ζαμάνης είναι τελικά ο νέος Δήμαρχος Διονύσου και μεγάλος αδιαφιλονίκητος  νικητής του 2ου γύρου των Δημοτικών Εκλογών της 25ης Μαΐου, ο οποίος κατάφερε να επικρατήσει του απερχόμενου Δημάρχου Γιάννη Καλαφατέλη, ανατρέποντας μία σημαντική διαφορά 10 ποσοστιαίων μονάδων μέσα σε μία μόλις εβδομάδα !

Ο επικεφαλής των "Ανοιχτών Οριζόντων" ήταν σαφές από τα πρώτα εκλογικά αποτελέσματα (τα οποία μετέδιδε ζωντανά το ΒΟΡΕΙΝΗ radio με τη συνεργασία της εφημερίδας "Οδός Διονύσου" και του edionysos.gr) ότι έχει καλύψει τη διαφορά του 1ου γύρου, η υπόθεση νίκη όμως ξεκαθάρισε για το Διονύση Ζαμάνη γύρω στα μεσάνυχτα...

Περίπου στις 12:20 ο Διονύσης Ζαμάνης έκανε δηλώσεις στο εκλογικό του κέντρο στην Άνοιξη, μιλώντας ενώπιον πολλών φίλων και υποστηρικτών του συνδυασμού, οι οποίοι προσήλθαν μόλις έγιναν γνωστά τα τελικά αποτελέσματα.

Ο νέος Δήμαρχος ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους του για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν, υπογράμμισε ότι τον περιμένει σκληρή δουλειά, τόσο τον ίδιο όσο και τους συνεργάτες του, και δεσμεύθηκε ότι θα επιδιώξει ενότητα αλλά και συνεργασία με όλες τις δυνάμεις της μειοψηφίας.

Τον Διονύση Ζαμάνη συνεχάρη ο απερχόμενος Δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης ο οποίος έκανε και σχετική δήλωση αποδεχόμενος το εκλογικό αποτέλεσμα ενώ επικοινώνησαν μαζί του και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία ο Παναγιώτης Μπιτάκος από τη "Νέα Πνοή", ο Γιώργος Ζυγούνας από τη "Δημοκρατική Ανατροπή" και η Ζωή Σώκου ("Λαϊκή Συσπείρωση Διονύσου").

Το τελικό αποτέλεσμα (οι πληροφορίες έκαναν λόγο για 51,86 % ποσοστό των "Ανοιχτών Οριζόντων"έναντι 48,14 % της "Ενωτικής πρωτοβουλίας" μπορείτε να το πληροφορηθείτε πατώντας στον πιο κάτω σύνδεσμο του υπουργείου Εσωτερικών (ενημερώνεται συνεχώς).


Θυμίζουμε ότι νωρίτερα μίλησαν στο ΒΟΡΕΙΝΗ radio και στους Νίκο Παπαδόπουλο, Μαρία Χαζάπη και Πέτρο Πετρόπουλο, η επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης" Ζωή Σώκου, ο Δημήτρης Γιαρένης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της "Ενωτική Πρωτοβουλίας" και ο Μάριος Λουκάτος στέλεχος της "Νέας Πνοής". 

Το edionysos.gr εύχεται συγχαρητήρια στο νεοεκλεγέντα Δήμαρχο και ελπίζει ότι θα καταφέρει να ανταποκριθεί στις μεγάλες προσδοκίες όλων των δημοτών του Δήμου Διονύσου, για έναν ανθρώπινο Δήμο που θα λειτουργεί προς όφελος κάθε πολίτη.