ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗΣ:"ΝΑ ΜΗ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ..."




























ΔΕΙΤΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ "ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ"...


Με μια μεγάλη σε όγκο αλλά και παλμό ανοιχτή συγκέντρωση στην Πλατεία Δημοκρατίας στον Άγιο Στέφανο, η "Ενωτική Πρωτοβουλία Διονύσου" έκλεισε την αυλαία των προεκλογικών εκδηλώσεων εν'όψει της εκλογικής αναμέτρησης της 18ης Μαΐου. Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης υπεραμύνθηκε του έργου της δημοτικής αρχής όλα αυτά τα 3,5 χρόνια, έκανε αυτοκριτική για κάποια λάθη "που όμως τώρα διορθώνουμε" όπως τόνισε, και αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες του έργου που θα πραγματοποιήσει την επόμενη πενταετία, εφόσον εκλεγεί.

Ο Δήμαρχος Διονύσου ζήτησε την ξεκάθαρη εντολή και ψήφο των δημοτών, για να ολοκληρώσει μαζί με τους συνεργάτες του το σημαντικό έργο που ήδη  έχει ξεκινήσει, προκειμένου, όπως  τόνισε, "να μη ρισκάρουμε το μέλλον μας και των παιδιών μας".

Στο τέλος ο Γιάννης Καλαφατέλης παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.

Δείτε φωτογραφίες από την προεκλογική συγκέντρωση:














































ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ

Δείτε το Δελτίο Τύπου της "Ενωτικής Πρωτοβουλίας" με βασικά αποσπάσματα από την ομιλία του Γιάννη Καλαφατέλη:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με μία μεγαλειώδη συγκέντρωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Δημοκρατίας του Αγίου Στεφάνου, ολοκληρώθηκε η προεκλογική εκστρατεία της Δημοτικής παράταξης «Ενωτική Πρωτοβουλία» εν όψει των εκλογών της 18ης Μαΐου, με ομιλητή τον νυν και υποψήφιο Δήμαρχο Διονύσου κ. Γιάννη Καλαφατέλη.
Συμπολίτες απ’ όλες, τις περιοχές, απ’ όλες τις γειτονιές του Δήμου Διονύσου έδωσαν δυναμικά το ‘παρών’ και έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα νίκης.
«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, γιατί σήμερα, εδώ από την Πλατεία Δημοκρατίας του Αγίου Στεφάνου, την έδρα του «καλλικρατικού» Δήμου Διονύσου, με την συγκλονιστική σας παρουσία, στέλνετε ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα!.
Το μήνυμα της νέας νίκης στις εκλογές!» τόνισε ξεκινώντας την ομιλία του ο κ. Γιάννης Καλαφατέλης και πρόσθεσε:
«Δηλώνετε προς κάθε γωνιά του Δήμου μας, αλλά και προς κάθε κατεύθυνση, με τον πιο ΔΥΝΑΜΙΚΟ τρόπο, ποιος θα είναι ο νικητής και αυτών των εκλογών!!!
Για άλλη μια φορά…
ο Άγιος Στέφανος… η Άνοιξη…. ο Διόνυσος… η Δροσιά… το Κρυονέρι… η Ροδόπολη… η Σταμάτα… η Αναγγένηση…  η Ραπεντώσα… ο λόφος Νυμφών, το Σπατατζίκι… και όλες οι γειτονιές του Δήμου μας είναι σήμερα εδώ…
Όλοι κατανοούν απόψε, ότι είμαστε οι πιο δυνατοί!
Το προσυπογράφετε με την συμμετοχή σας!
Απόψε είμαστε όλοι εδώ γιατί έχουμε σχέδιο, πρόγραμμα, όραμα!
Το γνωρίζει η κάθε γειτονιά του Δήμου μας.
Το ξέρουν και οι αντίπαλοί μας…
Εάν ψάξετε στα προγράμματά τους θα βρείτε πράγματα που ήδη τα έχουμε κάνει ή βρίσκονται στο τελικό στάδιο της υλοποίησής τους….
Ακόμη και κάποια θέματα που είχαμε φέρει προς έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο και δεν τα ψήφισαν, ταμπουρωμένοι πίσω από μικροπολιτικές σκοπιμότητες και στείρες αντιπολιτευτικές αρνήσεις, σήμερα τα εντάσσουν στα προγράμματά τους….
Δεν τους ακολουθούμε στους δρόμους που έχουν επιλέξει…
Εμείς με το έργο και το πρόγραμμα και εκείνοι με τις συναυλίες…!
  
Εμείς προχωράμε μπροστά, όλοι μαζί, και δίνουμε απόψε δέσμευση τιμής, ότι ο Δήμος Διονύσου θα συνεχίσει την ανοδική του πορεία!.
Στέλνουμε το μήνυμα της σκληρής προσπάθειας αυτών των τρεισήμισι  χρόνων, αλλά και της δικαίωσης!.
Συνεχίζουμε όλοι μαζί το ταξίδι προς τα εμπρός για ένα διαφορετικό και καλύτερο αύριο!
Με ενότητα, δημιουργία, συνεργασία, αντίσταση αλλά και αισιοδοξία!!!
Όλοι μαζί αγωνιζόμαστε για έναν σύγχρονο Δήμο, της νεολαίας, του Πολιτισμού, του Αθλητισμού, των μεγάλων και των μικρότερων έργων, της κοινωνικής αλληλεγγύης, της Πρόνοιας, του πρασίνου και της οικολογίας.
Έναν Δήμο που να έχει στο επίκεντρο τον Άνθρωπο»!
Δεν δίνουμε ρηχές προεκλογικές υποσχέσεις, ούτε ζητάμε λευκές επιταγές.
Εμείς μιλάμε με τα έργα και τις πράξεις μας!
Στην δύσκολη περίοδο που βιώνουμε η αναπτυξιακή προοπτική ενός τόπου εξαρτάται από ένα βασικό στοιχείο:
Διοίκηση και δημότες, να λειτουργούν μαζί με ρεαλισμό, αλλά κυρίως με έμπνευση!».  
Στη συνέχεια της ομιλίας του ο επικεφαλής της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας» και υποψήφιος Δήμαρχος Διονύσου κ. Γιάννης Καλαφατέλης, αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο που έγινε όλα αυτά τα χρόνια, αρχής γενομένης από την συνένωση και οργάνωση του «καλλικρατικού» Δήμου Διονύσου, τον εκσυγχρονισμό και την αρμονική λειτουργία όλων των υπηρεσιών, ξεπερνώντας ομαλά κάθε δυσκολία που προέκυψε από τη συνένωση των επτά εντελώς ανομοιογενών Δημοτικών Ενοτήτων του Αγίου Στεφάνου, της Άνοιξης, του Διονύσου, της Δροσιάς, του Κρυονερίου, της Ροδόπολης και της Σταμάτας.
Αναφέρθηκε στο νοικοκύρεμα και τα οικονομικά διαθέσιμα του Δήμου μας, ο οποίος σε εποχές πρωτοφανούς λιτότητας και μνημονίων, με πρωτοβουλίες και δράσεις που μείωσαν σε μεγάλο ποσοστό τις δαπάνες λειτουργίας του, είναι από τους πιο υγιείς Δήμους όλης της χώρας, χωρίς να κάνει εκπτώσεις στις κοινωνικές παροχές, στην παροχή υπηρεσιών, σε έργα, στον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό και παρά τις δραστικές περικοπές των εθνικών πόρων.
Υπογράμμισε την ομαλή αποπεράτωση έργων που βρίσκονταν σε εξέλιξη ή είχαν βαλτώσει την προτεραιότητα που δόθηκε σε σχολικής εγκαταστάσεις και τη δρομολόγηση και υλοποίηση νέων, μικρών και μεγάλων έργων με κορυφαίο όλων το μεγάλο έργο της αποχέτευσης.
Αναφέρθηκε στην αξιοποίηση όλων των προσφερόμενων δυνατοτήτων εξασφάλισης πόρων, εθνικών και ευρωπαϊκών, καθώς και προγραμμάτων δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας, επαγγελματικής κατάρτισης νέων και παροχής κοινωνικών υπηρεσιών και όχι μόνο.
Στον αγώνα που έδωσε ο Δήμος και ο ίδιος προσωπικά στο πλευρό όλων των εργαζομένων για τα δίκαια αιτήματά τους,
Στον αγώνα για μία πραγματικά ανεξάρτητη Τοπική Αυτοδιοίκηση, μακριά από κόμματα, χρώματα και εξαρτήσεις.
Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Θέσαμε την ίδια την Τοπική αυτοδιοίκηση σε πεδίο διεκδίκησης.
Θέλουμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση ανεξάρτητη και με αυξημένο θεσμικό ρόλο για να μπορεί να επιτελεί σωστά το έργο της.
Θέλουμε οι υποψήφιοι να εκλέγονται από τις κάλπες και όχι από τις… Κάννες!».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ανέφερε: «ο Δήμος Διονύσου στέλνει το δικό του ηχηρό και ξεκάθαρο μήνυμα δημιουργίας, αισιοδοξίας και συμπαράστασης.
Σ’ αυτό το δύσκολο περιβάλλον κάνουμε όσα περισσότερα μπορούμε γιατί θέλουμε να προχωρήσουμε μπροστά με την όλη κοινωνία όρθια!».
Η «Ενωτική Πρωτοβουλία» από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της, μέσα από πρωτόγνωρες ανοιχτές διαδικασίες, ένωσε και θα συνεχίσει να ενώνει όλους τους Πολίτες του Δήμου Διονύσου.
Είναι βασική μας πεποίθηση ότι τα χρίσματα και τις στηρίξεις τα δίνουν η Κοινωνία και οι πολίτες….
Η παράταξή μας έχει αρχές και αξίες που δεν μπορούν να αλλάζουν κατά περίπτωση και συγκυριακά ανάλογα με τις εξελίξεις και τα δεδομένα…
Ούτε τις αρχές και τις αξίες μας αλλάζουμε, αλλά ούτε το όνομα της παράταξής μας!».
Και ο κ. Καλαφατέλης πρόσθεσε:
«Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε ΔΥΝΑΜΙΚΑ για τα κοινά μας όνειρα.
Με βάση τη δουλειά που έχει γίνει στον τομέα της οργάνωσης, της εκπόνησης εκατοντάδων μελετών, στην κατεύθυνση να κάνουμε τον Δήμο μας ακόμη πιο σύγχρονο και ανθρώπινο, μέσα από την δρομολόγηση και ολοκλήρωση δεκάδων έργων υποδομής, και με σταθερές αξίες τις αρχές της Δημοκρατίας, του σεβασμού στο περιβάλλον, της κοινωνικής αλληλεγγύης, του πολιτισμού, του αθλητισμού, βαδίζουμε μπροστά χτίζοντας το αύριο του τόπου μας.
Με την αξιοποίηση όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων, των αρχαιολογικών και ιστορικών στοιχείων, μέσα από τα ήθη και τα έθιμα, και εξωστρέφεια θα συνεχίσουμε την αναπτυξιακή πορεία.
Μετά τα μεγάλα έργα πνοής που δρομολογήσαμε και εκτελούνται ή θα ξεκινήσουν μέσα στο επόμενο διάστημα, ήρθε η ώρα να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερο βάρος, στην κάθε γειτονιά ξεχωριστά.
Στις ανάγκες του κάθε συμπολίτη μας!. 

Οι επτά άξονες του προγράμματος*
Όσον αφορά το πρόγραμμα της επόμενης θητείας που έχει βάση το επιχειρησιακό σχέδιο αναφέρθηκε επιγραμματικά στους επτά άξονές του που είναι οι εξής:  
Άξονας 1: κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου.
«Επειδή, όπως όλοι θα έχετε διαπιστώσει ότι η Πολιτεία δείχνει σοβαρές αδυναμίες στο να ανταποκριθεί επαρκώς στις επιτακτικές ανάγκες και απαιτήσεις της εποχής, έχουμε χρέος ως Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως το πιο κοντινό αποκούμπι του πολίτη, να καλύψουμε το κοινωνικό έλλειμμα, με στόχο την ενδυνάμωση του κοινωνικού ιστού και της κοινωνικής συνοχής.
Οι δομές που βάζουμε σε προτεραιότητα είναι αυτές της στήριξης της εργαζόμενης μητέρας, των ευπαθών ομάδων, των ΑμεΑ. των υπερχρεωμένων νοικοκυριών, των ανέργων και άλλων κατηγοριών που έχουν ανάγκες, όπως για παράδειγμα των τριτέκνων».

Άξονας 2. Νεολαία και εκπαίδευση.
«Κανένας τόπος δεν μπορεί να προχωρήσει δίχως την συμμετοχή και την ζωντάνια των νέων. Εμείς επιδιώκουμε διαρκώς την ενεργή συμμετοχή των νέων και στηρίζουμε ενεργά κάθε νεανική έκφραση, δημιουργικότητα και επιχειρηματικότητα.
Άμεσες επιδιώξεις για την εκπαίδευση:
Η ανέγερση του Λυκείου Διονύσου. Υπάρχει ώριμη μελέτη και θα κατασκευαστεί στον χώρο που φτιάχτηκε το κλειστό Γυμναστήριο.
Η ολοκλήρωσης της κατασκευής του κτιρίου που προορίζεται για το ΕΠΑΛ Διονύσου στον Κόμβο Αγ. Στεφάνου – Κρυονερίου.
Η πλήρης ανακατασκευή του Δημοτικού Σχολείου Δροσιάς.
Η ανέγερση και μετεγκατάσταση του 2ου Νηπιαγωγείου Δροσιάς στο οικόπεδο στην οδό Μαραθωνομάχων.
Επίσης δράσεις εκπαίδευσης για ευαισθητοποίηση και υποστήριξη μαθητών και γονέων (Λειτουργία Σχολών Γονέων, περιβαλλοντικές δράσεις, μαθητικοί διαγωνισμοί που ήδη γίνονται κ.ά).
Ετήσια λειτουργία Δημοτικού Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών.
Επιδιώκουμε την περαιτέρω αξιοποίηση του θεσμού Δια βίου μάθησης Ενηλίκων, θέτοντας τους παρακάτω στόχους:
  1. Δημιουργία Ανοιχτού Πανεπιστημίου με συγκεκριμένες θεματικές ενότητες.
  2. Εξεύρεση νέων χώρων όπου θα φιλοξενηθούν αποκλειστικά τα προγράμματα Δια Βίου Μάθησης.
  3. Δημιουργία ενός σύγχρονου Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης όπου διεξάγονται εξειδικευμένα σεμινάρια επιστημονικών ειδικοτήτων.
  4. Δημιουργία πρότυπης ανοιχτής βιβλιοθήκης με ειδικό τμήμα παιδικής βιβλιοθήκης, με δυνατότητας διάθεσης βιβλίων και σε ηλεκτρονική μορφή.

Άξονας 3. Περιβάλλον και χωροταξία:
Αγωνιζόμαστε συνεχώς και ευελπιστούμε ότι πολύ σύντομα θα έχουμε ευτυχή κατάληξη στο θέμα για την οριστική επίλυση, με νομοθετική ρύθμιση των νομίμων ορίων των οικισμών προ του 1923 του Αγίου Στεφάνου και της Άνοιξης.
Τον καθορισμό των ορίων των προϋφιστάμενων οικισμών προ του 1923 στις περιοχές Σταμάτας και Πευκόφυτο –Σπατατζίκι Αγ. Στεφάνου.
Τη σύνταξη Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου καθώς και ολοκλήρωση των εντάξεων στο Σχέδιο Πόλης όλων των περιοχών του Δήμου (π.χ. Ροδόπολη κ.ά).
Προχωράμε όπως είπαμε το έργο της αποχέτευσης ακαθάρτων, συνεχίζουμε τους συνεχείς ελέγχους ποιότητας νερού, την αντικατάσταση αμιαντοσωλήνων όπου υπάρχουν, την επέκταση του δικτύου ύδρευσης, τον έλεγχο των αντλιοστασίων κλπ.
Στην διαχείριση των απορριμμάτων εφαρμόζουμε περισσότερα προγράμματα ανακύκλωσης, διαλογής στην πηγή με κίνητρα προς τους πολίτες κλπ.
Ανανεώνουμε τον στόλο με νέα οχήματα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας και αναλαμβάνουμε μία σειρά από δράσεις τις οποίες θα διαβάσετε αναλυτικά στο πρόγραμμά μας για να έχουμε μία πόλη καθαρή και ανθρώπινη.
Στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας στοχεύουμε στην ολοκληρωμένη εφαρμογή του Σχεδίου Βιώσιμης Ενέργειας που ήδη έχουν συντάξει οι υπηρεσίες του Δήμου στο πλαίσιο του «Συμφώνου Δημάρχων» και στο οποίο έχουν θεσπιστεί δεσμευτικοί στόχοι για άμεση μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης μέχρι το 2020.
Στοχεύουμε στην απόκτηση πρόσβασης στο δίκτυο φυσικού αερίου.
Στην ενεργειακή αναβάθμιση των δημοτικών κτιρίων και σχολείων σύμφωνα με τα πρότυπα Ενεργειακής Πιστοποίησης Κτιρίων. Χρήση φωτοβολταϊκών συστημάτων κ.ά.
Στη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) στην θέρμανση, τον ηλεκτροφωτισμό και στις μεταφορές.
Εξοικονόμηση στον Δημοτικό φωτισμό με τοποθέτηση λαμπτήρων νέας τεχνολογίας με αυτόνομα συστήματα και τεχνολογικές ρυθμίσεις της έντασης του φωτισμού όπου απαιτείται.

Άξονας 4. Καθημερινότητα του πολίτη και ποιότητα ζωής.
Επιδιώκουμε συνεχώς να κάνουμε την πόλη πιο ανθρώπινη και φιλική προς το πολίτη.
Να φτιάξουμε νέες παιδικές χαρές και να εκσυγχρονίσουμε τις υφιστάμενες, να δημιουργήσουμε θεματικά πάρκα, κέντρο κυκλοφοριακής αγωγής αλλά και να πιέσουμε περαιτέρω στην κατεύθυνση της αξιοποίησης του Κτήματος Τατοΐου προς όφελος του τόπου μας.
Να βελτιώσουμε το κυκλοφοριακό με την εκπόνηση ολοκληρωμένης συγκοινωνιακής μελέτης.
Να λάβουμε περαιτέρω μέριμνα για τα αδέσποτα ζώα με κίνητρα για υιοθεσία, δημιουργία καταφυγίου, ίδρυση δημοτικής φιλοζωικής οργάνωσης σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και πανελλήνιες και διεθνείς οργανώσεις.
Να ενισχύσουμε την Πολιτική Προστασία σε εξοπλισμό, εκπαίδευση εθελοντών κ.ά.

Άξονας 5. Πολιτισμός – Αθλητισμός
Ο πολιτισμός έχει ταυτιστεί με τον Διόνυσο, με κυρίαρχο στοιχείο τον αρχαιολογικό χώρο Διονύσου.
Πέρα από την διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς στοχεύουμε στην περαιτέρω αξιοποίηση του αρχαιολογικού χώρου Διονύσου και όλων των αρχαιολογικών χώρων ή ευρημάτων του Δήμου μας.
Αναβάθμιση και αναμόρφωση του χώρου που διεξάγονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις των ΔΙΟΝΥΣΙΩΝ και η διαρκής αναβάθμιση των ίδιων των εκδηλώσεων.
Η δημιουργία πολυχώρου Τέχνης και Πολιτισμού, που θα αποτελεί το σημείο αναφοράς για τη νεολαία και όλους τους κατοίκους του Δήμου μας καθώς και ανοιχτού πέτρινου θεάτρου.
Ο εκσυγχρονισμός των πολιτιστικών υποδομών και η διεύρυνση του χρόνου παροχής πολιτιστικών δραστηριοτήτων.
Η ενθάρρυνση της παραγωγής πολιτισμικού προϊόντος από φορείς του Δήμου με ταυτόχρονη διατήρηση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών, εθίμων και κουλτούρας του τόπου μας.
Στον Αθλητισμό πέρα από την οργάνωση εκδηλώσεων μαζικού αθλητισμού μαθητικών και εφηβικών καμπ όλων των αθλημάτων και την συντήρηση και αξιοποίηση υφιστάμενων υποδομών στοχεύουμε:
Στην αναμόρφωση και αξιοποίηση ελεύθερων δημοτικών χώρων και για αθλητικές δραστηριότητες.
Την κατασκευή δημοτικού κολυμβητηρίου.
Κατασκευή κλειστών γυμναστηρίων σε περιοχές που δεν υπάρχουν.
Τέλος συνεχίζουμε να στηρίζουμε πολύπλευρα, όλους τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου μας.  

Άξονας 6. Εθελοντισμός
Όπως έχω ξαναπεί, ο εθελοντισμός, αποτελεί τη νέα αφήγηση της κοινωνίας.
Ταυτόχρονα είναι και δείκτης πολιτισμού.
Στόχοι μας είναι η ενίσχυση του μητρώου εθελοντών –ενεργών πολιτών, η καθιέρωση Προνομιακής κάρτας εθελοντή κ.ά.
Άξονας 7. Ανάπτυξη και θεσμοί.
Βασική στρατηγική μας είναι η παροχή κινήτρων σε επιχειρήσεις, ώστε να δραστηριοποιηθούν και να αναπτυχθούν στην περιοχή μας.
Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργηθούν και νέες θέσεις απασχόλησης.
Εδώ προγραμματίζουμε μία σειρά από παρεμβάσεις, όπως την παροχή κινήτρων για την δημιουργία θέσεων εργασίας κλπ τις οποίες αξίζει να διαβάσετε με κάθε τους λεπτομέρεια στο πρόγραμμα που τυπώσαμε.
Για τους θεσμούς μόνο θέλω να πω το εξής:
Διαρκής στόχος και επιθυμία μας είναι η ενίσχυση της συμμετοχικότητας των πολιτών σε κάθε δραστηριότητα του Δήμου. Με την χρήση και των νέων τεχνολογιών προγραμματίζουμε μία σειρά από δράσεις για να φέρουμε τον κόσμο πιο κοντά στον Δήμο.
Θέλουμε έναν Δήμο ανοιχτό σε όλο τον κόσμο, λειτουργικό με αναβαθμισμένες υπηρεσίες, αλλά και αντιγραφειοκρατικό».
Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Καλαφατέλη κάλεσε τους συμπολίτες να δώσουν την Κυριακή ισχυρή εντολή στην «Ενωτική Πρωτοβουλία»
Στις εκλογές της Κυριακής δίνουμε όλοι μαζί Δυναμικά το Παρών.
Δεν ανακόπτουμε την πορεία προς τα εμπρός!
Δεν ρισκάρουμε το μέλλον του Δήμου και των παιδιών μας!!!
Δεν πειραματιζόμαστε για την τύχη τους!!!
Προχωράμε μπροστά με βήματα σταθερά, με λόγια καθαρά, με πράξεις ουσιαστικές!
Έχουμε την γνώση, την εμπειρία, την διάθεση αλλά και την δυνατή ομάδα να πραγματοποιήσουμε όλους τους στόχους και τα κοινά μας όνειρα».
Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση των υποψηφίων της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας».


*Αναλυτικά το πρόγραμμα της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας» θα το βρείτε στην ιστοσελίδα της παράταξης: www.enotikiprotovoulia.gr