ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ !




















ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ Ο ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗΣ - Η "ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ" ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΕ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ, ΑΝΟΙΞΗ, ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ, ΟΙ  "ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΟΝΥΣΟ, ΔΡΟΣΙΑ ΚΑΙ ΡΟΔΟΠΟΛΗ - ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΚΑΤΑ 3 ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ...


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ) 



Δείτε τι είχε γράψει νωρίτερα (αργά τη νύχτα) το edionysos.gr...























ΩΡΑ 3:40 π.μ., ΤΑ...ΠΙΘΑΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ !
ΟΛΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΜΑΪΟΥ, ΟΠΟΥ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ ΖΑΜΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» – ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ Ο (3ος) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΙΤΑΚΟΣ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΥΓΟΥΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΩΚΟΥ...



























Ο νυν Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης είναι ο αδιαμφισβήτητος νικητής του πρώτου γύρου των Δημοτικών Εκλογών για το Δήμο Διονύσου, που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 18 Μαΐου 2014.

Η «Ενωτική Πρωτοβουλία Διονύσου» έκοψε πρώτη το νήμα, καταλαμβάνοντας ποσοστό κοντά στο 38 %, με δεύτερους τους «Ανοιχτούς Ορίζοντες Διονύσου» και τον Διονύση Ζαμάνη (28 έως 29 %), ο οποίος θα βρεθεί την επόμενη Κυριακή 25 Μαΐου απέναντι στον Γιάννη Καλαφατέλη, στην τελική και αμφίρροπη -όπως τουλάχιστον διαφαίνεται μέχρι στιγμής- αναμέτρηση του δεύτερου γύρου. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Παναγιώτης Μπιτάκος και η «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο» με ποσοστό 15 έως 16 %, την τέταρτη θέση ο Γιώργος Ζυγούνας και η «Δημοκρατική Ανατροπή Διονύσου» με ποσοστό 11 έως 12 %, ενώ την πέμπτη θέση η Ζωή Σώκου και η «Λαϊκή Συσπείρωση Διονύσου» με ποσοστό 6 έως 6,5 %.

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 

Το ΒΟΡΕΙΝΗ radio (www.voreini.gr), σε συνεργασία με την εφημερίδα «Οδός Διονύσου» (www.odosdionysou.gr) και το edionysos.gr, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να μεταδώσουν έγκαιρα και έγκυρα τα αποτελέσματα των εκλογών για το Δήμο, όπως αυτά θα έφταναν από τα εκλογικά τμήματα, σε μία ζωντανή ραδιοφωνική διαδικτυακή εκπομπή με τη συμμετοχή του Νίκου Παπαδόπουλου, της Μαρίας Χαζάπη και του Πέτρου Πετρόπουλου. Η εκπομπή ξεκίνησε στις 7 μ.μ., αμέσως μετά το κλείσιμο της κάλπης, και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 12 μ.μ., χωρίς όμως να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο ειδικά σε ό,τι αφορά την διαφορά ανάμεσα στον πρώτο συνδυασμό («Ενωτική Πρωτοβουλία») και τον δεύτερο («Ανοιχτοί Ορίζοντες»).

Τα ποσοστά άλλαζαν συνέχεια ενώ δεν υπήρχαν αποτελέσματα για το Κρυονέρι, τη Ροδόπολη αλλά και από αρκετά εκλογικά τμήματα των άλλων Δημοτικών Ενοτήτων.

Στην πολύωρη ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή του ΒΟΡΕΙΝΗ radio μίλησαν ο πρώην Δήμαρχος Αγίου Στεφάνου Στέλιος Κοροβέσης, ο πρώην Πρόεδρος Διονύσου Σακελλάρης Σωτηρίου, ο κος Μάριος Λουκάτος από τη «Νέα Πνοή Διονύσου» οι υποψήφιοι σύμβουλοι κα Φουντέα, κος Δαρδαμάνης και κα Αλεξανδρή από τους "Ανοιχτούς ορίζοντες Διονύσου" ενώ υπήρξαν πολλές τηλεφωνικές επικοινωνίες με επικεφαλής αλλά και στελέχη συνδυασμών.

Λίγο πριν το κλέισιμο της εκπομπής παρενέβη ζωντανά στην εκπομπή ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης,ο οποίος ευχαρίστησε τους δημότες για την προτίμησή τους στην «Ενωτική Πρωτοβουλία».

Λίγη ώρα αργότερα ο κος Καλαφατέλης έκανε σχετικές δηλώσεις και προς τους ψηφοφόρους και τα στελέχη του συνδυασμού του, που είχαν συγκεντρωθεί στο εκλογικό κέντρο της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας» στην Άνοιξη.

Τα πρώτα κατά μεγάλη προσέγγιση αξιόπιστα αποτελέσματα (όχι τα ακριβή ποσοστά των συνδυασμών αλλά αυτά που συλλέξαμε ως πολύ κοντά στα τελικά από τα επιτελεία των δύο μονομάχων («Ενωτική Πρωτοβουλία» και «Ανοιχτοί Ορίζοντες») τα πληροφορηθήκαμε ξημερώματα Κυριακής 18 προς Δευτέρα 19 Μαΐου, ώρα 3:40 π.μ. τα οποία και δημοσιεύσαμε άμεσα.