Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΖΑΜΑΝΗΣ ΣΕ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΗ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ
Στις γειτονιές και τα καταστήματα του Αγίου Στεφάνου έκανε περιοδεία προσωπικής γνωριμίας, το Σάββατο το πρωί της 10ης Μαΐου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Διονύσης Ζαμάνης μαζί με υποψήφιους Συμβούλους των «Ανοιχτών Οριζόντων»...


Ο Διονύσης Ζαμάνης συνομίλησε με τους πολίτες για τα προβλήματά τους και, όπως δήλωσε σχετικά, άκουσε τα παράπονά τους για την απραξία της απερχόμενης δημοτικής αρχής.

Τους διαβεβαίωσε ότι, από τις άμεσες προτεραιότητές του, είναι η αναβάθμιση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Στις συζητήσεις του με τους καταστηματάρχες, οι οποίοι ανέφεραν τα προβλήματα από την ερημοποίηση της τοπικής Αγοράς, τόνισε ότι οι «Ανοιχτοί Ορίζοντες» έχουν συγκεκριμένες και εφαρμόσιμες προτάσεις – παρεμβάσεις που μπορούν να τονώσουν την τοπική αγορά.

Καθ ‘ όλη τη διάρκεια της περιοδείας, οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι μοίρασαν το έντυπο με το Πρόγραμμα της παράταξης.



























ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ

Το βράδι του Σαββάτου 10 Μαΐου, ο Διονύσης Ζαμάνης παρουσίασε τους υποψήφιους συμβούλους των "Ανοιχτών Οριζόντων" στην Άνοιξη καθώς και το τοπικό πρόγραμμα, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού..


















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ "ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ"

Πατήστε στον πιο κάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε το τελικό πρόγραμμα των "Ανοιχτών Οριζόντων"


ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

Με αφορμή την ημέρα της Μητέρας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Διονύσης Ζαμάνης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Γιορτάζουμε σήμερα την παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, μια μέρα τιμής της μητέρας και της μητρότητας. Ο σεβασμός μας δεν μπορεί να είναι μια τυπική υποχρέωση και να εξαντλείται σε μια μόνο ημέρα αλλά οφείλει να είναι μια διαρκής φροντίδα. Ιδιαίτερη είναι η ευθύνη των θεσμικών εκφράσεων της πολιτείας και της τοπικής αυτοδιοίκησης να δείξει έμπρακτα την ευαισθησία της, απλώνοντας ένα αποτελεσματικό δίχτυ κοινωνικής προστασίας. Δυστυχώς, η απερχόμενη δημοτική αρχή δεν έχει να δείξει ένα σοβαρό έργο στον τομέα αυτό. Η παράταξη μας Διόνυσος Ανοιχτοί Ορίζοντες έχει καταθέσει τις δεσμεύσεις της και μια ολοκληρωμένη δέσμη δράσεων (βρεφονηπιακοί σταθμοί, προγράμματα συμβουλευτικής και προληπτικής ιατρικής, σύγχρονες σχολικές υποδομές, εργαστήριο για την ανίχνευση, διάγνωση και αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών και δυσλεξίας κ.α.) που θα ενισχύσουν ουσιαστικά το δύσκολο έργο της ανατροφής των παιδιών, κάθε μητέρας στο Δήμο Διονύσου. Εύχομαι στην κάθε μητέρα ξεχωριστά, να είναι υγιής, να έχει δύναμη ψυχής για να ανταπεξέλθει στο μοναδικό έργο της και βέβαια να καμαρώσει το κάθε παιδί της όπως επιθυμεί.»