ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ...


Καθώς η εκλογική διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, πληροφορηθήκαμε σήμερα το πρωί,από συνάδελφο είναι η αλήθεια,για επίθεση με πέτρες,αργά τη νύχτα, στα γραφεία των "Ανοιχτών Οριζόντων" και της "Δημοκρατικής Ανατροπής στην Άνοιξη...


Αμέσως βρεθήκαμε στα γραφεία και των δύο παρατάξεων, όπου είδαμε, στα μεν γραφεία των "Ανοιχτών Οριζόντων" ένα σπασμένο τζάμι και δύο πέτρες μέσα στα γραφεία που πέταξαν άγνωστοι και στα δε γραφεία της "Δημοκρατικής Ανατροπής" μόνο ίχνη από πέτρες στην τζαμαρία.

Θεωρούμε ότι το περιστατικό θα μπορούσε να συμβεί σε οποιαδήποτε παράταξη, κατά συνέπεια δεν θα πρέπει να υπάρξει καμία απόπειρα πολιτικής εκμετάλλευσης από οποιονδήποτε και μάλιστα μεσούσης της εκλογικής διαδικασίας.

Ειδικά μάλιστα τη στιγμή που η εκλογική μάχη θα ξεκαθαρίσει αναγκαστικά στον δεύτερο γύρο και το θερμόμετρι αναμένεται να ανέβει....

Θα πρέπει να υπάρξει απ'όλες τις παρατάξεις και τα στελέχη τους αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία και να αποφευχθεί οποιαδήποτε πόλωση, πραγματική ή τεχνητή που μπορεί να οδηγήσει σε διχαστικές λογικές την επόμενη μέρα.

Ραντεβού στο ΒΟΡΕΙΝΗ radio

Π.Π.