ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ ΤΗΝ 4η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ !


ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ - ΑΡΚΕΤΟΙ ΝΕΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ
Ένα μεγάλο «μπράβο» αξίζει σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες του Δήμου Διονύσου, που αγκάλιασαν (και) την 4η εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της δημοτικής Τράπεζας αίματος. Για ακόμη μία φορά, οι συμπολίτες μας απέδειξαν τη μεγάλη τους ευαισθησία και ανθρωπιά, δίνοντας δυναμικά...


το "παρών" στην αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος, μέσω των τμημάτων αιμοδοσίας, πρόνοιας και
εθελοντισμού, για την ενίσχυση της δημοτικής τράπεζας αίματος...

Μετά την επιτυχημένη 1η ημέρα της 4ης εθελοντικής αιμοδοσίας η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Μαΐου στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου, με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε και η δεύτερη ημέρα την Δευτέρα 12 Μαΐου, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Δροσιάς. 

Αρκετές δεκάδες συμπολίτες μας εκ των οποίων και αρκετοί νεαροί, οι οποίοι έγιναν για πρώτη φορά αιμοδότες, έσπευσαν να προσφέρουν αίμα, αποδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό τη μεγάλη διάθεση προσφοράς προς τον συνάνθρωπο και την ευαισθητοποίησή τους.

Ανάμεσά τους και αρκετοί εργαζόμενοι του Δήμου μας, που δεν παρέλειψαν να δώσουν αίμα και να συμβάλουν με τον δικό τους τρόπο, στην ενίσχυση της δημοτικής τράπεζας αίματος.

Πολλά νέα ζευγάρια, γονείς και παιδιά έστειλαν μήνυμα προσφοράς, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Πέρα από την ευαισθητοποίηση των νέων, αποδείχτηκε και η σωστή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση που υπήρξε από γονείς και εκπαιδευτικούς.

Ο αθλητισμός μέσω του Νάσου Αργυρόπουλου, πρωταθλητή του muay thai, αλλά και άλλων επίλεκτων αθλητών, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την προσπάθεια για προσφορά ζωής! 

Ευχαριστούμε ακόμη μια φορά όλους όσοι πρόσφεραν αίμα και ευελπιστούμε να φτάσουμε πολύ σύντομα στο σημείο ώστε η Τράπεζα Αίματος Δήμου Διονύσου να γίνει αυτάρκης για κάθε συμπολίτη μας που έχει ανάγκη.

«Έχουμε συναίσθηση και επίγνωση της ευθύνης αλλά και του χρέους μας ως δημοτική αρχή, απέναντι στους συμπολίτες μας και για τον λόγο αυτό οργανώσαμε από την πρώτη στιγμή, την Δημοτική Τράπεζα Αίματος. Η εθελοντική αιμοδοσία είναι η μεγαλύτερη και ανεκτίμητη συνεισφορά προς τον συνάνθρωπο. Ευχαριστούμε για πολλοστή φορά όλους τους συμπολίτες μας που αποδεικνύουν έμπρακτα την ευαισθητοποίησή τους και ενισχύουν την Δημοτική Τράπεζα αίματος, αλλά και τους συλλόγους και φορείς του Δήμου μας, που διοργανώνουν ανάλογες δράσεις και στηρίζουν συνδημότες μας που έχουν ανάγκη σε αίμα. Είναι προφανές ότι όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα. Αξίζουν συγχαρητήρια στους οργανωτές της αιμοδοσίας» σημείωσε σχετικά ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Γιάννης Καλαφατέλης.

Την ευθύνη της οργάνωσης και τον συντονισμό της δράσης, είχε η υπεύθυνη του τμήματος αιμοδοσίας του Δήμου κα Κέλλυ Σαββοπούλου.