ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΥΓΟΥΝΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ


ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 7:30 μ.μ. Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ", ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ
Με τους εκπροσώπους μιας σειράς συλλόγων, που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Διονύσου, συναντήθηκε τη Δευτέρα 12 Μαΐου ο υποψήφιος Δήμαρχος της "Δημοκρατικής Ανατροπής" Γιώργος Ζυγούνας...



πλαισιωμένος από στελέχη του συνδυασμού.

Η συζήτηση ήταν παραγωγική και ωφέλιμη και για τις δύο πλευρές, καθώς διαπιστώθηκε συμφωνία σε μια σειρά από θέματα και προβλήματα, που απασχολούν την περιοχή και τους κατοίκους του Δήμου..

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των συλλόγων ΠΡΟΟΔΟΣ,ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ,ΤΟ ΡΟΔΟΝ,ΡΟΔΟΔΑΦΝΗ, ΑΓΙΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ, ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ABC, Α.Ο ΔΙΟΝΥΣΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟ ΟΙΟΝ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΣΙΑΣ, ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Ζυγούνας χαρακτήρισε μεταξύ άλλων σημαντική τη δράση των συλλόγων. «Ο Δήμος δεν μπορεί να παρεμβαίνει στο έργο τους .Ο Δήμος μπορεί να προσφέρει συντονισμό και υποστήριξη. Ζητάμε ενεργό συμμετοχή και συνεργασία» κατέληξε.

Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση του προγράμματος πολιτισμού της Δημοκρατικής Ανατροπής Διονύσου από την Ελένη Ρουφάνη ( συντελεστές Ελ.Ρουφάνη ,Δημ.Βάτσος , Γρ. Μαρκάτος ,Κ. Νικολαΐδη). «Ο στόχος μας η αυτοτροφοδότηση των προγραμμάτων» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ε. Ρουφάνη.

Κατά την παρουσίαση του προγράμματος Αθλητισμού της Δημοκρατικής Ανατροπής Διονύσου από την Ειρήνη Πανουργιά (συντελεστές Γ.Γεωργοκίτσος, Ει.Πανουργιά, Αν.Κώνστα, Χρ.Πυρομάλλης) δόθηκε έμφαση στην ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού, που έχει περάσει τις τελευταίες δεκαετίες σε δεύτερη μοίρα.

Από την πλευρά του ο Μάνος Ουρανός, παρουσιάζοντας τους βασικούς άξονες του τεχνικού προγράμματος της Δημοκρατικής Ανατροπής Διονύσου αναφέρθηκε στη διαφύλαξη του χαρακτήρα της περιοχής χωρίς όμως υπερβολές σε βάρος του σχεδίου πόλεως.

Η συνάντηση έκλεισε με αναλυτική συζήτηση για μια σειρά ζητήματα που απασχολούν τους συγκεκριμένους συλλόγους (επιχορηγήσεις, συντήρηση και διάθεση αθλητικών χώρων, διάθεση πολιτιστικών χώρων, δασικό, οικιστικό ) καθώς και αναλυτική καταγραφή των προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΜΑΪΟΥ

Την Τετάρτη 14 Μαΐου στις 7:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί, όπως έχει προαναγγελθεί, η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της "Δημοκρατικής Ανατροπής Διονύσου" στην Πλατεία Δημοκρατίας στον Άγιο Στέφανο, στην οποία θα μιλήσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Ζυγούνας.