Η ΖΩΗ ΣΩΚΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ "ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ" ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ


ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ
Η "Λαϊκή Συσπείρωση", προσπαθώντας να γνωστοποιήσει τις θέσεις της, συνεχίζει τις δραστηριότητές της. Ειδικότερα, την Τετάρτη 14 Μαΐου, κλιμάκιο υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με επικεφαλής την υποψήφια Δήμαρχο Ζωή Σώκου, επισκέφτηκαν όλους τους εργασιακούς χώρους και τις υπηρεσίες του Δήμου Διονύσου...

Το κλιμάκιο είχε την ευκαιρία για άλλη μια φορά να συναντηθεί με τους εργαζόμενους και να συζητήσει σε πολύ καλό ,ζεστό και φιλικό κλίμα.

Τα στελέχη της Λαϊκής Συσπείρωσης έκαναν για άλλη μια φορά γνωστή τη θέση τους για σταθερή, μόνιμη εργασία με δικαιώματα για όλους τους εργαζόμενους του Δήμου.

Προειδοποίησαν ότι την επόμενη μέρα ων εκλογών η κυβέρνηση ετοιμάζει δεκάδες χιλιάδες απολύσεις στο δημόσιο και στους Δήμους με την δήθεν «αξιολόγηση» που θα αφορά το σύνολο των εργαζομένων, ιδιωτικοποιώντας παράλληλα σημαντικές δραστηριότητες.

Κάλεσαν τους εργαζόμενους, πηγαίνοντας στην κάλπη να ψηφίσουν με κριτήριο τη θέση τους ως εργαζόμενοι και ως δημότες που θέλουν να ζουν σε μια πόλη με υποδομές και έργα που θα βελτιώνουν την ζωή τους, με δωρεάν παροχές πρόνοιας από τον Δήμο και σε ένα περιβάλλον υγιεινό για αυτούς και τα παιδιά τους.

Την επόμενη ημέρα των εκλογών, τόνισε η κα Σώκου, το γνωρίζουν καλά ότι μόνο η Λαϊκή Συσπείρωση θα είναι παρούσα στους αγώνες για μία καλύτερη ζωή.