ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: "ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ..."














3 ΔΙΟΝΥΣΙΩΤΕΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ, Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΦΕΝΤΟΥΛΗ... 

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ 
Πρώην Δήμαρχος Αγίου Στεφάνου 
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δύναμη Ζωής» με επικεφαλής τη Ρένα Δούρου 

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

https://www.facebook.com/n/?photo.php&v=264449153737710&aref=1981504&medium=email&mid=9dba843G5af4e536b1c9G1e3c40G1dGd7ea&bcode=1.1399958297.Abnw1UD6RNo2qK4i&n_m=edionysos24%40gmail.com















































ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ
Πρώην Δήμαρχος Άνοιξης
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δύναμη Ζωής» με επικεφαλής τη Ρένα Δούρου 
































Αγαπητοί φίλοι και φίλες, 

Συμμετέχω στις εκλογές του Μαΐου με την παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ και επικεφαλής την κα Ρένα Δούρου.

Θέτω υποψηφιότητα ως Περιφερειακός Σύμβουλος (συνεργαζόμενος) για την Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής.

Ύστερα από τρεις (3) δημιουργικές θητείες (1999-2010) στο τιμόνι της Aνοιξης (δύο ως κοινοτάρχης και μία ως Δήμαρχος), η υποψηφιότητά μου αυτή έχει ως βασικό στόχο να αγωνιστώ μαζί με τον κάθε Δημότη για:

- την εντιμότητα στην πολιτική
- τη διαφάνεια και τη συμμετοχή
- το δικαίωμα στην εργασία για τον κάθε άνθρωπο
- τη λύση των χρονιζόντων πολεοδομικών προβλημάτων στην Περιφέρεια Αττικής

Τα τελευταία 12 χρόνια η Aνοιξη άλλαξε σημαντικά με την υλοποίηση βασικών έργων: - υποδομών - περιβάλλοντος - παιδείας, πολιτισμού, αθλητισμού - κοινωνικής πρόνοιας Από το Γ’ Κ.Π.Σ. και από το ΕΣΠΑ (Δ’ Κ.Π.Σ.), διεκδικήσαμε και ενταχθήκαμε σε έντεκα (11) συνολικά έργα, προϋπολογισμού δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, από τα οποία, τα περισσότερα υλοποιήθηκαν και κάποια άλλα βρίσκονται σε φάση ολοκλήρωσης.

Συνεχίζοντας με τις ίδιες αρχές πήρα την πρωτοβουλία της δημιουργίας δημοτικής ομάδας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Καλλικρατικού πλέον Δήμου Διονύσου.

Δυστυχώς παρεισέφρησαν άτομα που δεν πίστευαν σε αυτές τις αρχές και αξίες και ύστερα από θητεία 1,5 χρόνου στη θέση του προέδρου του Δ.Σ., δε δίστασα, όταν κατά κοινή διαπίστωση καταπατήθηκαν αυτές οι αρχές μου, να παραιτηθώ και να ανεξαρτητοποιηθώ καταγγέλλοντας τα τεκταινόμενα.

Σ’ αυτήν την πολυετή πορεία, καλλιεργήθηκαν σχέσεις εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης, στη βάση κοινών αρχών και αξιών, όπως:

Η διαφάνεια, η ειλικρίνεια, η εντιμότητα και η προσφορά.

Επίσης σμιλεύθηκαν συλλογικά ικανότητες όπως:

Η επιμονή στους στόχους, η υπομονή στις αντιξοότητες, ο εντοπισμός και η αντιμετώπιση λαθών και αδυναμιών κλπ.

Με εφόδιο τις παραπάνω αρχές και την πολυετή εμπειρία μου στη διαχείριση των κοινών και στη διεκδίκηση μελετών και έργων για την περιοχή μου, συστρατεύθηκα στην παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ και επιθυμώ να συνεισφέρω για την επόμενη πενταετία, μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις και την εμπειρία μου, σε νέους ανθρώπους, ν’ ακούσω και να μάθω απ’ αυτούς νέες ιδέες και να συμβάλλουμε όλοι μαζί στην επίλυση των χρονιζόντων προβλημάτων στην Περιφέρεια Αττικής.

Για το σκοπό αυτό ζητώ από τους συντοπίτες μου της Αντιπεριφέρειας Ανατολικής Αττικής να με εμπιστευθούν δίνοντάς μου το σταυρό προτίμησης τους στο ψηφοδέλτιο ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ, με επικεφαλής την κα Ρένα Δούρου.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ 
Αρχιτέκτονας Πρώην Δήμαρχος Ανοιξης 




ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΦΕΝΤΟΥΛΗ
Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με το συνδυασμό "Αττική" με επικεφαλής το Γιάννη Σγουρό