ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: "ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ..."


Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Διονύσου χαιρετίζει της φίλες και τους φίλους που ξεπερνώντας, διλήμματα, υποσχέσεις, απειλές συμπορεύτηκαν με τα ψηφοδέλτια της μέχρι την κάλπη. Να είναι σίγουροι όλοι και όλες, ότι η ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση δεν θα μεταλλαχτεί, ούτε πρόκειται να γίνει αντικείμενο εκλογικών ανταλλαγών...


Θα γίνει αγώνας, διεκδίκηση, αντίσταση μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο για όλα όσα δικαιούμαστε και μας τα στερούν.

Το ΚΚΕ ήδη από την αρχή της εκλογικής μάχης απευθύνθηκε στο λαό και τον κάλεσε να σταθεί με ενιαίο κριτήριο και στις τρείς κάλπες στην εκλογική μάχη που είχε μπροστά του. Να σταθεί με βασικό κριτήριο, την καταδίκη της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, των κομμάτων του ευρωμονόδρομου, και των υποψηφίων τους.

Με βάση τα παραπάνω, με όσα είπαμε, με όσα καθορίσαμε, κυρίως όμως για το τι Δημοτική Αρχή θέλουμε μπροστά στον δεύτερο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών καλούμε τους εργαζόμενους, άνεργους, φτωχούς αυτοαπασχολούμενους, τους νέους και τις νέες, να μην μπουν στο δίλημμα να επιλέξουν κάποιον από τους δύο.

Είναι και θα είναι διαχειριστές της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής, της στρατηγικής του ευρωμονόδρομου.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ, ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ"