ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗΣ


Το κλιμάκιο Πολιτικής Προστασίας της Δημοτικής Ενότητας Διονύσου, επισκέφτηκε την Τρίτη 13 Μαΐου ο Δήμαρχος Διονύσου και επικεφαλής της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας» Γιάννης Καλαφατέλης, στο πλαίσιο των προεκλογικών συναντήσεών του με Φορείς. Ο Δήμαρχος Διονύσου, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με εθελοντές του κλιμακίου αλλά και κατοίκους, για θέματα εθελοντισμού, πυρασφάλειας αλλά και γενικότερου ενδιαφέροντος...

με επίκεντρο πάντα την αναπτυξιακή προοπτική της Δ.Ε. Διονύσου και ολόκληρου του Δήμου.

Ο κ. Καλαφατέλης ευχαρίστησε για μία φορά ακόμα τους εθελοντές πολιτικής προστασίας, για την άψογη συνεργασία που υπήρξε τα τελευταία 3,5 χρόνια, στην προσπάθεια πρόληψης αλλά και την αποτελεσματική αντιμετώπιση διαφόρων συμβάντων και πυρκαγιών, και ζήτησε την συμβολή τους στην πύκνωση του κινήματος του εθελοντισμού στον Δήμο μας, που είναι και ένας από τους βασικούς στόχους της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας» και του ιδίου προσωπικά, όπως υπογράμμισε, για την επόμενη διοικητική περίοδο.


«Μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες και ανησυχίες, τα ίδια όνειρα για μία πόλη σύγχρονη, «ζωντανή», ασφαλής και ανθρώπινη. Όπως σας έχω ξαναπεί χρειαζόμαστε πάντα τις δικές σας ιδέες, προτάσεις, σχέδια, δράσεις, τις πολύτιμες εμπειρίες σας, για να πάμε όλοι μαζί, ακόμη πιο μπροστά τον Δήμο και τον τόπο μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Γιάννης Καλαφατέλης, ο οποίος ζήτησε την στήριξη των εθελοντών και των συνδημοτών.

Δεσμεύτηκε ότι με την νέα διοικητική θητεία του θα αναληφθούν συγκεκριμένες και περισσότερο στοχευμένες δράσεις αλληλεγγύης, κοινωνικής συνοχής και ανάπτυξης στην περιοχή αλλά και θα αναληφθούν περαιτέρω πρωτοβουλίες για τον εθελοντισμό και την πυροπροστασία του Δήμου.

Τέλος ο Δήμαρχος Διονύσου έδωσε όλες τις απαραίτητες διευκρινίσεις στα θέματα που του έθεσαν οι συμπολίτες, καλύπτοντας τα όποια κενά υπήρχαν στην ενημέρωση.

Οι συναντήσεις του Γιάννη Καλαφατέλη με τα μέλη των κλιμακίων Πολιτικής Προστασίας, συλλόγους και φορείς του Δήμου συνεχίζονται.