ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΙΚΑΡΙΟΥ ΣΤΗ Δ.Ε. ΔΙΟΝΥΣΟΥ


ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ - Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ 2 ΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ 20.000 ΕΥΡΩ – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ...



Η υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης πολιτισμικής Ανάπτυξης του έργου: «Εργασίες Διαμόρφωσης στον Αρχαιολογικό χώρο του Δήμου Διονύσου» (συγκεκριμένα του Αρχαιολογικού Χώρου του Ικαρίου στη Δ.Ε.Διονύσου) ανάμεσα στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, νόμιμα εκπροσωπούμενο από τη Γενική Γραμματέα κα Λίνα Μενδώνη, την Περιφέρεια Αττικής, νόμιμα εκπροσωπούμενη από τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Δημοσθένη Μπαρούτα και τον Δήμο Διονύσου, νόμιμα εκπροσωπούμενο από τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Καλαφατέλη, είναι γεγονός.

Με την υπογραφή της σύμβασης (διάρκειας 2 ετών και κόστους 20.000 ευρώ), ανοίγει ο δρόμος για την έναρξη των εργασιών, που ήταν μία από τις βασικές προτεραιότητες του Δήμου Διονύσου.

«Στόχος του Δήμου μας είναι η αξιοποίηση στο έπακρο όλων των αρχαιολογικών χώρων αλλά και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας, επ’ ωφελεία του Δήμου και των συμπολιτών μας» σημείωσε σχετικά ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Γιάννης Καλαφατέλης.

Πατήστε στον πιο κάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε τι ακριβώς προβλέπει η σύμβαση

https://drive.google.com/file/d/0B5WmihH_iICpMVc0LXNBajdMX1lIdm9QOXhxWWZoWHV0SlJR/edit?usp=sharing