ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ


Αγαπητοί συνδημότες,
Φίλες και Φίλοι, 

Από την πρώτη στιγμή που χάρη στη δική σας εντολή, αναλάβαμε τη διοίκηση του νέου Δήμου, θέσαμε έναν μεγάλο και ξεκάθαρο στρατηγικό στόχο:

Να συνενώσουμε και να οργανώσουμε σε στέρεες βάσεις, τον Καλλικρατικό Δήμο Διονύσου...


Μετά από επίπονη προσπάθεια είμαστε πλέον σε θέση να προσφέρουμε αναβαθμισμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για τον πολίτη και ένα δίκτυο σύγχρονων υποδομών (αποχέτευση, όμβρια, σχολικά κτίρια, αθλητικές εγκαταστάσεις, κ.α) το οποίο συνεχώς αναβαθμίζουμε.

Είμαστε από τους λίγους Δήμους στην Ελλάδα που μέσα από οικονομίες κλίμακος καταφέραμε να έχουμε πραγματικό απόθεμα στα ταμεία μας, το οποίο ήδη έχει ενσωματωθεί στον προϋπολογισμό του 2014, για να «επιστραφεί» υπό μορφή συγκεκριμένων  υποδομών έργων και κοινωνικών παροχών.

✓ ​Μπορείτε να δείτε τον Απολογισμό του Έργου μας στο βίντεο:​ http://vimeo.com/92123698


Οι Δημοτικές Ενότητες αποτελούν για εμάς το ζωτικότερο θεσμό του Δήμου καθώς αποτελούν το δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στους δημότες και τη δημοτική αρχή. Την επόμενη πενταετία δίνουμε προτεραιότητα στην ανάπτυξη της γειτονιάς, λύνοντας τα προβλήματα της κάθε περιοχής ξεχωριστά. 

Όραμα μας είναι:
Να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των πολιτών αναβαθμίζοντας το περιβάλλον, ενισχύοντας την απασχόληση, την  τοπική οικονομία, την ασφάλεια των πολιτών με ταυτόχρονη  προστασία των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
Να δημιουργούμε θεσμούς και δράσεις πολιτισμού, αθλητισμού και νεολαίας.
Να πετύχουμε μια ανοιχτή συμμετοχική κοινωνία.
Να εξασφαλίσουμε μια αποτελεσματική και αποδοτική διοίκηση με ευρωπαϊκό προσανατολισμό.

✓ Σας καλώ να διαβάσετε το Πρόγραμμα 
  
της παράταξής μας
 
 ​στο σύνδεσμο:​
 
​ ​
http://goo.gl/ebK7Yz


Έχουμε όραμα, γνώση και εμπειρία και είμαστε αποφασισμένοι να πάμε τον Δήμο Διονύσου μπροστά γιατί το οφείλουμε στην επόμενη γενιά!

Είναι στο χέρι μας να κερδίσουμε όλα όσα μας αξίζουν. Αρκεί να ανοίξουμε το μυαλό και τη καρδιά μας για να ενωθούμε. Η δική μας συνοχή θα φέρει συνοχή στη ζωή και στη πόλη μας.

Σας καλώ να προχωρήσουμε μαζί ενωμένοι 
και να Συνεχίσουμε Δυναμικά το έργο μας!

Με εκτίμηση,


Δήμαρχος Διονύσου & Υποψήφιος Δήμαρχος 
με τον συνδυασμού "Ενωτική Πρωτοβουλία Δήμου Διονύσου"