PALO: Η ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ


Όταν ο συνδημότης από τη Δροσιά και φίλος Παναγιώτης Τσαντίλας δημιουργούσε το palo.gr, την πρώτη ελληνική μηχανή αναζήτησης ειδήσεων, η οποία...
συγκεντρώνει, χάρη στη χρήση πρωτοποριακής τεχνολογίας με συνδυασμό αλγορίθμων, εκατομμύρια ειδήσεις από  χιλιάδες ιστοσελίδες και blogs σε όλο τον κόσμο, η επιτυχία δεν ήταν δεδομένη...

Τελικά, όμως, η καινοτομία και η σκληρή δουλειά ανταμείβει.

Έτσι το "palo" όχι μόνο κατάφερε να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του ελληνικού διαδικτύου, με πολλά εκατομμύρια  προβολές, αλλά αποφάσισε να επεκταθεί και στο εξωτερικό, με πρώτες επιτυχημένες στάσεις την Κύπρο και τη Σερβία, όπου δημιούργησε τις ιστοσελίδες (palo.com.cy και palo.rs).

Μάλιστα το palo.rs, στο πλαίσιο της ενεργής στήριξης της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας στη Σερβία, είναι φέτος η μοναδική ελληνική εταιρία που έχει γίνει χορηγός επικοινωνίας της 37ης Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης Βελιγραδίου !

Το "palo" εξελίσσεται σε μία δυναμική περιφερειακή μηχανή αναζήτησης ειδήσεων, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει οι προετοιμασίες για το λανσάρισμα του σε ακόμη δύο χώρες της Νοτιανατολικής Ευρώπης, την Τουρκία και τη Ρουμανία.

Παναγιώτη, τα συγχαρητήριά μας για το "palo", που βγάζει ασπροπρόσωπη την Ελλάδα στο εξωτερικό !

Καλή συνέχεια, με νέες επιτυχίες...

ΠΠ