ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ, ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ, ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ !























ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΠΕΣΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 23/2. ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΙΣ Δ.Ε. ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΙ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΜΕ ΦΑΣΟΛΑΔΑ, ΛΑΓΑΝΑ ΚΑΙ ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ. ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΩΡΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΔΡΥΑΔΕΣ" ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ...


ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΗ Δ.Ε. ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Οικοδεσπότης ο Πρόεδρος της Δ.Ε. Τάσος Μπάσης μαζί με μέλη του τοπικού συμβουλίου. Παρόντες, μεταξύ άλλων, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Διονύσου Ευάγγελος Λυρούδιας, Βασίλης Κοκμοτός, Τάσος Μπάσης, ο Πρόεδρος της Δ.Ε. Αγίου Στεφάνου Μιχάλης Κασαπάκης, ο Πρόεδρος της Δ.Ε. Ροδόπολης Μανόλης Κόκκαλης. η Πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Ευξείνου Πόντου Κέλλυ Σαββοπούλου, ο Πρόεδρος του Οικισμού "Πλατύ Χωράφι Διονύσου" Παντελής Παραμάνης κ.α. (Ζητάμε προκαταβολικά συγγνώμη από όσους δεν αναφέραμε είτε γιατί δεν τους είδαμε είτε γιατί ήρθαν αργότερα, όταν εμείς είχαμε φυγει).


























































ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΗ Δ.Ε. ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ

Με πολύ κέφι και χορό, στο χώρο εκδηλώσεων των "Δρυάδων" στο Κρυονέρι, γιορτάστηκαν φέτος τα Κούλουμα. Παρόντες ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Κρυονερίου Δημήτρης Χριστόπουλος, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Ράικος, η τοπική σύμβουλος Βίκυ Κάουλα, η υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Κρυονερίου Γωγώ Καλάκου, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Κρυονερίου Ειρήνη Πατέλη, μέλη του Δ.Σ. του Περιβαλλοντικού Συλλόγου "Δρυάδες", του Α.Ο.Κρυονερίου, του "Εν Δράσει", της Πολιτικής Προστασίας Κρυονερίου  κ.α. (κι εδώ ζητάμε προκαταβολικά συγγνώμη για όσους δεν αναφέραμε...)