ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ...


ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2015 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ - ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ... 



ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ - ΚΟΥΛΟΥΜΑ 22 & 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ

Την Κυριακή 22/2 σας περιμένουμε μικρούς και μεγάλους, στη μεγάλη "καρναβαλίστικη γιορτή" που ετοιμάσαμε με τη Δημοτική.Κοινότητα Κρυονερίου και όλους τους Τοπικούς Φορείς.

Έναρξη 11:00 το πρωί από την Πλατεία Μ. Ασίας και παρέλαση αρμάτων και πληρωμάτων με κατάληξη στη Πλατεία Νικολάου Πλαστήρα, όπου θα στηθεί ένα ξέφρενο πάρτι, με πολύ μουσική, χορό και κέρασμα.

Η λήξη της γιορτής θα γίνει με την καύση του βασιλιά καρνάβαλου.

Στη συνέχεια, στο γήπεδο θα έχει στηθεί ένας τεράστιος κόσμος φουσκωτών παιχνιδιών που θα περιμένει τους μικρούς φίλους να τον επισκεφθούν !!!!

Την Καθαρή Δευτέρα 23/2 στο άλσος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου "Δρυάδες", απέναντι από την ταβέρνα ¨Χαγιάτι", σας περιμένουμε με λαγάνες και κεράσματα σαρακοστιανά καθώς και φασολάδα και κρασάκι να περάσουμε την τελευταία ημέρα της Αποκριάς και να πετάξουμε τον αετό!!!

Το διήμερο αποκριάτικων εκδηλώσεων "ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ-ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2015" διοργανώνεται από κοινού και με άψογη συνεργασία, της Δημοτική .Κοινότητας Κρυονερίου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών,του Αθλητικού Ομίλου, του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου "Δρυάδες", του Μ.Κ. Σωματείου "Εν Δράσει", όλων των Συλλόγων Γονέων, Λυκείου,Γυμνασίου, Δημοτικών και Νηπιαγωγείων, τους Εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας Κρυονερίου,και την στήριξη του Οργανισμού "Ο ΘΕΣΠΙΣ" του Δήμου Διονύσου.

Καλές Απόκριες !!!!!