ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ: ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015, η ομιλία με θέμα «Η αξία της ευτυχίας, της ελπίδας και της αυτογνωσίας για την διαχείριση της κατάθλιψης σήμερα», που διεξήχθη από την Τράπεζα Χρόνου σε συνεργασία...
με τη Συμβουλευτική & Ψυχολογική Υπηρεσία του Δήμου Διονύσου, στον «Ανοιχτό Χώρο Συνάντησης».

Μεγάλη ήταν και η προσέλευση του κόσμου, όπου παραβρέθηκαν πάνω από 120 πολίτες που παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εισηγήσεις των ομιλητών.

Την ομιλία άνοιξε η ψυχολόγος-ψυχοθεραπέυτρια κα Έλσα Δημοπούλου η οποία αναφέρθηκε στην οικογενειακή ευτυχία.Στην συνέχεια ακολούθησε ο χειρούργος ορθοπεδικός-συγγραφέας κ. Γιάννης Λαφαζάνος αναφερόμενος στην ελπίδα για την ζωή. Τέλος, η ομιλία ολοκληρώθηκε από τον νευρολόγο-ψυχίατρο, γνωσιακό ψυχοθεραπευτή και συγγραφέα κ. Γιώργο Δημόπουλο, ο οποίος περιέγραψε την αξία της αυτογνωσίας και μίλησε για την διαχείριση της κατάθλιψης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Στρατ.Σχεδιασμού & Ανάπτυξης κ.Ηλίας Υφαντής, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ.Βασίλειος Κοκμοτός, οι οποίοι απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό, καθώς επίσης η Αντιδήμαρχος Διοικητικών κ. Βάνα Ρηγοπούλου και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Δημήτριος Κωστάκης.

Ευχαριστούμε θερμά για ακόμη μία φορά τη Συμβουλευτική & Ψυχολογική Υπηρεσία του Δήμου για τη συνεργασία και ιδιαίτερα τους τρεις ομιλητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ