ΠΡΟΣ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ('Η ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ) ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΘΩΜΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ


ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΑ 8 ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Κλιμακώνεται επικίνδυνα η διαμάχη μεταξύ των αθλητικών συλλόγων του Δήμου και της δημοτικής αρχής. Αιτία, η...
ειλημμένη απόφαση για καταβολή μισθώματος στο πλαίσιο της παραχώρησης των κλειστών σχολικών γυμναστηρίων αλλά και το πρόσφατο "τελεσίγραφο"του αντιδημάρχου παιδείας Βασίλη Κοκμοτού, ο οποίος προειδοποίησε ότι αν δεν καταβληθούν τα χρήματα που έχουν καταλογιστεί, το αργότερο έως την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, θα απαγορεύεται στο εξής η είσοδος στα μέλη των συλλόγων !

Εν'όψει του Δημοτικού Συμβουλίου που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου στις 18:00, τα 8 αθλητικά σωματεία (ΟΙΟΝ Αγ. Στεφάνου, Α.Σ. Αγ. Στεφάνου, Α.Σ Ροδόπολης, ΝΙΚΗ Δροσιάς, Α.Ο.Άνοιξης, Α.Ο Διονύσου, ABC, Α.Σ Κρυονερίου) αποφάσισαν ομόφωνα να μαζέψουν υπογραφές δημοτών (25 είναι αρκετές) προκειμένου το θέμα να συζητηθεί στο Δ.Σ.

Σημειώνεται ότι η εισήγηση των αθλητικών συλλόγων δεν περιλαμβάνει μόνο τους αθλητικούς χώρους αλλά και τους πολιτιστικούς. Το θέμα της εισήγησης είναι «Δωρεάν παραχώρηση αθλητικών, σχολικών και πολιτιστικών χώρων του Δήμου Διονύσου στα αθλητικά και πολιτιστικά σωματεία του Δήμου Διονύσου».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι απαιτούμενες υπογραφές έχουν ήδη μαζευτεί, προκειμένου το θέμα να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο τη Δευτέρα 9/2 ή, εναλλακτικά, σε μία επόμενη συνεδρίαση.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση της δημοτικής αρχής, η οποία είτε θα επιλέξει να συγκρουστεί κατά μέτωπο με τους συλλόγους, απόφαση που ενδεχομένως να έχει απρόβλεπτες διαστάσεις και συνέπειες, είτε να συνδιαλλαγεί μαζί τους, σε μία προσπάθεια να επέλθει ένας αμοιβαίος συμβιβασμός.

Ελπίζουμε, έστω και την τελευταία στιγμή, να βρεθεί λύση.

Π.Π.