ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΑΡΔΑΜΑΝΗΣ: ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ


ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΣΕ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ MOY
Ακολουθεί η εισήγησή μου κατά την 5η συνεδρίαση για το 2015 του Δημοτικού Συμβουλίου Διονύσου τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου
Αγαπητοί συνάδελφοι ,
όλες οι παρατάξεις στο προεκλογικό τους πρόγραμμα είχαν ιδιαίτερη αναφορά στου αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους και λίγο-πολύ ανέφεραν τη στήριξη τους σε όλους τους συλλόγους...
Έχει δημιουργηθεί ένα σοβαρότατο θέμα με τις παραχωρήσεις των κλειστών γυμναστηρίων και στην συνέχεια με τα πολιτιστικά κέντρα και θα μου επιτρέψετε να σας επισημάνω ότι στην πορεία μπορεί να δημιουργηθεί και θέμα με τα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Σήμερα καλούνται οι σύλλογοι να δώσουν περίπου στις 2500 ευρώ το χρόνο για την χρήση των κλειστών γυμναστηρίων τα οποία θα τα μετακυλήσουν στους γονείς, σε μία περίοδο πολύ δύσκολη οικονομικά τόσο για τους συλλόγους σχετικά με την επιβίωση τους, όσο και για τους γονείς.

Επιπλέον να σας ενημερώσω ότι κάθε σύλλογος με την κατάργηση του λεωφορείου για τις μετακινήσεις των αθλητών επωμίζεται περίπου στις 5000 ευρώ.

Άρα επιχορηγούμε τους συλλόγους και στην συνέχεια τους τα παίρνουμε πίσω. θα παρακαλέσω όλοι οι Σύμβουλοι να στηρίξουμε με απόφαση του ΔΣ να έρθει προς συζήτηση στο επόμενο ΔΣ το θέμα των παραχωρήσεων και συνολικότερα των συλλόγων και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Ας είναι το μοναδικό θέμα να το λύσουμε με συνεννόηση.

Από ότι γνωρίζω έχουν υπογράψει περίπου 350 συμπολίτες μας μπορεί και παραπάνω , ας μην τους αγνοήσουμε. Το θέμα αυτό ,ας είναι η αρχή , για την συνεργασία όλων των παρατάξεων για μία συνεργατική και συλλογική επίλυση των σοβαρών προβλημάτων τα οποία έχουμε στην πόλη μας.

Να δοθούν λύσεις προς όφελος των συμπολιτών μας.

Οι εκλογές τελείωσαν σήμερα είμαστε όλοι υπεύθυνοι για το τι θα παραδώσουμε στο τέλος της πενταετίας, ας μην είμαστε λιγόψυχοι να προσπαθήσουμε όλοι για το καλύτερο στον Δήμο μας.

Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω την αναγκαιότητα ύπαρξης των Συλλόγων,τα οποία με την δράση τους δίνουν ζωή στον αθλητισμό και πολιτισμό του Δήμου μας.

Πιθανά να μπορούμε να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις να τις συναποφασίσουμε.

Προτείνω στον Δήμαρχο να άρει προσωρινά την απόφασή του και να δημιουργηθεί μια επιτροπή με συμμετοχή αντιπροσώπου από τις παρατάξεις ,τις σχολικές επιτροπές και τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους , όπου μαζί με τους υπευθύνους από την διοίκηση του Δήμου να επεξεργαστούν το πρόβλημα και να βρεθεί μία κοινή λύση η οποία θα έρθει στο επόμενο ΔΣ και όλοι θα την υποστηρίξουμε.