Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΙΣΣΑΡΗΣ ΕΠΑΝΕΞΕΛΕΓΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


Με 26 ψήφους επί των παρόντων δημοτικών συμβούλων, ο Γρηγόρης Ίσσαρης επανεξελέγη, από πλευράς της μείζονος μειοψηφίας και συγκεκριμένα του συνδυασμού "Ενωτική Πρωτοβουλία", στη θέση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, στο πλαίσιο της Ειδικής Συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 1 Φεβρουαρίου. Θυμίζουμε ότι η εκλογή του κου Ίσσαρη, κατά την πρώτη Ειδική Συνεδρίαση...
της 7ης Σεπτεμβρίου 2014, είχε ακυρωθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση ύστερα από προσφυγή του δημοτικού συμβούλου Αβραάμ Πασιπουλαρίδη. Ο κος Πασιπουλαρίδης εξήγησε ότι ο λόγος της προσφυγής του δεν είχε να κάνει με το πρόσωπο του κου Ίσσαρη αλλά με την ανάδειξη της δυσλειτουργίας επί της διαδικασίας (δυσαρμονία της Εγκυκλίου του υπουργείου Εσωτερικών σε σχέση με το Νόμο 3852/2010) με ευθύνη υπαλλήλων της Περιφέρειας.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιάννης Καλαφατέλης έκανε λόγο για τυπολατρεία του κου Πασιπουλαρίδη, με αποτέλεσμα, όπως επεσήμανε, να επαναληφθεί χωρίς ουσιαστικό λόγο ένα Δημοτικό Συμβούλιο.