Η ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΑΚΡΑ, ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ "ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ" ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΟΣΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
"Θέλεις να γίνεις μεγάλος; Πάψε να είσαι μικρός!"
Κύριε Δήμαρχε,
Σας ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνατε να απαντήσετε άμεσα.
Σας ευχαριστούμε και πάλι που εξοικονομήσατε 10 χιλιάδες λίτρα (10 χιλιάδες ευρώ περίπου) μέσα σε ένα μήνα προς όφελος μας. Δεν αναφέρατε όμως...
στην ανακοίνωση σας πως στην χθεσινή συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής επιχειρήσατε να ζητήσετε έγκριση με απευθείας ανάθεση 25 χιλιάδων ευρώ, για χρήση ιδιωτικών οχημάτων προκειμένου να αντιμετωπίσετε την κακοκαιρία, έχοντας την συντριπτική πλειοψηφία των οχημάτων (13 από τα 15) στη διάθεση σας όπως ομολογείτε. (Επισυνάπτονται και οι αποδείξεις από το τεφτέρι, αφού μάλλον παραλάβατε και εκτυπωτές σε άθλια κατάσταση).

Οι εκχιονισμοί ήταν τόσο αποτελεσματικοί που ήταν ασφαλείς οι δρόμοι για τους πολίτες αλλά για λόγους ασφαλείας χρειάστηκε να ακινητοποιήσετε τα απορριμματοφόρα(;)

Για τα δρομολόγια των δημοτικών λεωφορείων δεν μας διαψεύδετε.(Ευτυχώς για εσάς).

Για τα υπόλοιπα που δεν εκτελέστηκαν ρίξτε πάλι μια ματιά στα δελτία κίνησης.(Μπορούμε να σας βοηθήσουμε αν το επιθυμείτε).

Σας ευχαριστούμε που μόνο μέσα σε ένα εξάμηνο καταφέρατε: 

1.Να εκπονήσετε και να υποβάλετε στην περιφέρεια σειρά μελετών για τα αντιπλημμυρικά έργα.

2.Να δημιουργήσετε από το μηδέν και να στελεχώσετε κοινωνικές δομές (Κοινωνικό παντοπωλείο, Ψυχολογική Υποστήριξη, Βοήθεια στο σπίτι κ.α).

3.Να αντιληφθείτε την αναγκαιότητα της έγκρισης κονδυλίων για την επισκευή του στόλου των οχημάτων.(Έστω με τη βοήθεια του καιρού)

4.Να εκπονήσετε και να υποβάλετε μελέτες ,να εξασφαλίσετε χρηματοδότηση για να ξεκινήσετε το έργο της αποχέτευσης.(Και να καταβάλετε μάλιστα μέσα στο Δεκέμβριο του 2014 την πρώτη δόση για την αποπληρωμή του).

5.Βιαστήκατε και καταφέρατε να ενοποιήσετε τα δημοτικά τέλη επι το δικαιότερο. (Χωρίς να υπάρχει ενιαία φορολογητέα ύλη).

6. Δημιουργήσετε νέο τρόπο πληρωμής των λογαριασμών του νερού, μέσα σε 10 ημέρες από την παραλαβή της διοίκησης σας, σε όλες τις Τράπεζες για τους δημότες.(Απαξιώνοντας ταυτόχρονα περισσότερο τις Δημοτικές Ενότητες)

7.Να κάνετε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να παραμείνει η υπηρεσία του ΙΚΑ (Ιατρεία) στο Δήμο μας.(Το αναφέρουμε αφού πιθανόν λησμονήσατε να το οικειοποιηθείτε και αυτό)

8.Να δημιουργήσετε μέσα σε ένα εξάμηνο πλεόνασμα 4 εκατομμύρια ευρώ.(Και αυτό το λησμονήσατε)

Γουάοουυυ κύριε δήμαρχε (είναι επίκαιρο),πραγματικά για όλα αυτά που καταφέρατε σε χρόνο ρεκόρ υποκλινόμαστε. 

Περιμέναμε 6 μήνες να εκφραστεί δημοσίως το ήθος που πρεσβεύετε.

Εκφράστηκε εχθές μέσω του γραφείου τύπου του Δήμου του οποίου έχετε την τιμή να εκπροσωπείτε, αλλά χρησιμοποιείτε δυστυχώς ως γραφείο τύπου της παράταξης σας. 

Περιμέναμε ως απελθούσα διοίκηση πως θα προσπαθούσατε να οικειοποιηθείτε το έργο μας, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι την ανικανότητα σας.

Δεν μας εκπλήσσετε.

Μην υποτιμάτε όμως σε καμία περίπτωση την νοημοσύνη των συνδημοτών μας.

Όταν από το στρατηγικό σχεδιασμό περάσετε επιτέλους στην υλοποίηση θα είμαστε εδώ να σας απονείμουμε τα εύσημα. 

 Έως τότε καλό θα ήταν τα στελέχη σας να μην παίζουν παιχνίδια ή να σερφάρουν στο διαδίκτυο από τα κινητά τους κατά τη διάρκεια των δημοτικών συμβουλίων, απαξιώνοντας το εντελώς, ίσως αυτό να επισπεύσει την παραγωγή έργου.

Το δήμο που αξίζει σε εσάς αλλά δεν αξίζει στους συνδημότες μας, δε θα σας επιτρέψουμε να τον δημιουργήσετε.

ΥΓ 1:  Όσον αφορά το θέμα με την κα Μαγγίνα επιτρέψτε μας να ξαναρωτήσουμε: Ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό ; Αν δεν το αντιλαμβάνεστε μπορούμε να σας δώσουμε διευκρινήσεις.

ΥΓ 2: Αν γνωρίζαμε ποιος είναι ο κος Δήμαρχος θα χρησιμοποιούσαμε όνομα, αλλά ειλικρινά έχουμε μπερδευτεί.

ΥΓ 3: Ζητούμε συγγνώμη από τους συνδημότες μας, τους συναδέλφους των υπόλοιπων παρατάξεων του δήμου και τα ΜΜΕ, αλλά δυστυχώς φαίνεται πως μόνο με αυτό τον τρόπο μπορούμε να ασκήσουμε τα καθήκοντα μας.

Γραφείο Τύπου Ενωτικής Πρωτοβουλίας