ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ ΕΞΩ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ

















ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ "ΧΑΓΙΑΤΙ"...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ

Ο Σύλλογός μας, έκοψε και φέτος την πρωτοχρονιάτικη Πίτα του, στη ταβέρνα το 'ΧΑΓΙΑΤΙ".

Ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα και απόλαυσε τη βραδιά, διασκεδάζοντας και χορεύοντας. Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ειρήνη Πατέλη, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε καλή χρονιά και υποσχέθηκε ότι όλοι μαζί μπορούμε και φέτος να κάνουμε ένα όμορφο πολιτιστικό ταξίδι.

Στη συνέχεια έκοψε τα κομμάτια της πίτας το πρώτο στο Σύλλογο, το δεύτερο στην Παναγία και τα υπόλοιπα στις κυρίες του Δ.Σ.  Στο λόγο της αναφέρθηκε σε δύο πολύ σημαντικά θέματα, στον Εθελοντισμό και στην στήριξη της τοπικής αγοράς.

Η βραδιά έκλεισε με την λαχειοφόρο η οποία περιελάμβανε 215 δώρα, προσφορές από τον Σύλλογο και τα καταστήματα της περιοχής.

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους :Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Αλληλεγγυής Δήμου Διονύσου κος Βασίλης Κοκμοτός, Ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Δήμαρχος κος Γιάννης Καλαφατέλης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Ανοιξης κος Χαράλαμπος Πιπέρης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Πολυδενδρίου κα Μαρία Παρδάλη, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ευξείνου Πόντου κα Κέλλυ Σαββοπούλου, η Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου.Διονύσου κα Μιράντα Μπακαφούκα και οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Κρυονερίου με τον Πρόεδρό τους κο Κυριάκο Ζηκίδη.