ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ EDIONYSOS.GR ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ & ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ...


ΚΥΡΙΟΙ, ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΟ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ...
Δεν λέμε σε καμία περίπτωση ότι όλο το δίκιο είναι με το μέρος των αθλητικών σωματείων και το άδικο με τη δημοτική αρχή...
Για να σχηματίσει όμως κάποιος μία ασφαλή και τεκμηριωμένη γνώμη, στο μέτρο πάντα του δυνατού, χρειάζονται καταρχήν στοιχεία για το μοντέλο που επικρατεί σε άλλους Δήμους, αναφορικά με τις παραχωρήσεις σχολικών χώρων.

Δηλαδή, πολύ απλά, να μάθουμε: πληρώνουν αλλού τα σωματεία ενοίκιο για τη χρήση των σχολικών γυμναστηρίων και αν ναι, ποιο είναι το ύψος του ;

Είναι υποχρεωτική η ασφάλιση των αθλητών και βάσει ποιου Νόμου ;

Συμμετέχουν οι σύλλογοι, άμεσα ή έμμεσα, στο κόστος συντήρησης ;

Μέχρι να τα μάθουμε όλα αυτά, με νούμερα και στοιχεία, προτείνουμε, εν'όψει της σημερινής συνάντησης για το επίμαχο ζήτημα, που έχουν προκαλέσει και οι οχτώ αθλητικοί σύλλογοι του Δήμου Διονύσου, να ξανασκεφτούν ψύχραιμα το θέμα ο Δήμαρχος Διονύσης Ζαμάνης και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος παιδείας Βασίλης Κοκμοτός.

Δεν πρέπει να κάνουν το πολιτικό λάθος να επιμείνουν σε μία απόφαση που ελάχιστους έχει πείσει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, ακόμη και εντός της διοικούσας παράταξης των "Ανοιχτών Οριζόντων".

Η συμβιβαστική πρόταση του edionysos.gr, είναι πολύ απλή: να ανακοινώσει άμεσα η δημοτική αρχή, πριν από την αποψινή συνάντηση στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Στεφάνου, την απόσυρση του μέτρου του ενοικίου και την επαναφορά του μόνο όταν ολοκληρωθεί ο διάλογος, από μηδενική βάση, μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων.   

Ελπίζουμε ότι τα αντανακλαστικά του Δημάρχου και του αρμόδιου αντιδημάρχου θα λειτουργήσουν...

Π.Π.