"ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ" ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ" !











"ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙ Ο Δ.ΖΑΜΑΝΗΣ..." ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΕΙ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΝ "ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ" ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΙΤΑΚΟΥ ΣΤΗ "ΒΟΡΕΙΝΗ"...


ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Η "ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ"...

"Δημοσιεύουμε αποσπάσματα από τη συνέντευξη του επικεφαλής της "Νέας Πνοής για τον Διόνυσο" Παναγιώτη Μπιτάκου, με τα οποία εν πολλοίς πρέπει να συμφωνήσει κάθε αντικειμενικός Δημότης που δεν βλέπει τα δημοτικά δρώμενα με παρωπίδες και εξαρτήσεις από πολιτικά μαντριά.




















































Από τη συνέντευξή του προκύπτουν -με βάση τη δική του ερμηνεία- σοβαρά ερωτήματα που αφορούν σε παραλείψεις αλλά και σε "...φοβικά σύνδρομα, αλαζονεία και εκδικητικότητα". Επισημαίνει επίσης: "... Τι πιο έντιμο, ξεκάθαρο και ειλικρινές για τον κύριο Ζαμάνη, από το να βγει την πρώτη μέρα που ανέλαβε καθήκοντα και να πει στο κόσμο: Θέλω 3, 6 μήνες ως διάστημα προσαρμογής και ενημέρωσης για τα θέματα του Δήμου και ζητώ τη στήριξη και τη βοήθεια όλων των παραγωγικών δυνάμεων και φορέων για το καλό του Δήμου. Ποιος θ' αρνιόταν να βοηθήσει σε μια τέτοια συναινετική πρόταση;"

Συμπληρώνει πιο κάτω: "..Αντ' αυτού, είδαμε μια εσωστρεφή έως και κρυψίνους θα έλεγα, συμπεριφορά, μια επιδεικτική στάση άρνησης απέναντι σε οποιασδήποτε βοήθεια ή κατάθεση γνώμης από την αντιπολίτευση. Θυμόμαστε όλοι τι έγινε με την συγκρότηση των νομικών προσώπων."

Επισημαίνουμε επίσης κάποιες αναφορές του που κρίνουμε ότι θα πρέπει κάθε Δημοτική Αρχή -άρα και η παρούσα- να ενσωματώσει στον τρόπο λειτουργίας της: ...

"Περιμένουμε ακόμα από το Δήμαρχο να επιδείξει «φρέσκια» πολιτική κουλτούρα και πνεύμα συνεργασίας." ..." Κατά τη γνώμη μας μια νέα δημοτική αρχή θα έπρεπε να παρουσιάσει την πρώτη χρονιά της θητείας της, ακριβώς επειδή βρίσκεται στο στάδιο της ενημέρωσης και της προσαρμογής, ένα Τεχνικό Πρόγραμμα με τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και με όσα έργα έχουν ολοκληρώσει όλα τα στάδια προμελετών και απομένει το τελικό στάδιο κατασκευής." ..."Η φιλοσοφία της δημοτικής μας κίνησης είναι η δημιουργία και η συνεργασία. Μας λυπεί και μας προβληματίζει το γεγονός ότι οι παλαιοί δημοτικοί σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις επιδίδονται πολλές φορές σε ανούσιες κόντρες αντεκδίκησης από το παρελθόν, που δηλητηριάζουν το κλίμα. Ελπίζουμε με τον καιρό να επικρατήσει η «φρέσκια» οπτική ματιά. "

Σχόλιο ("Κινησης Πολιτών Κρυονερίου"):

Η συνέντευξη του Παναγιώτη Μπιτάκου δεν μπορεί παρά να μας προβληματίζει όλους ακόμη και στην περίπτωση που περιέχει (ενδεχόμενα) κάποιες υπερβολές Κυρίως όμως πρέπει να προβληματίσει τον Δήμαρχο Διονύση Ζαμάνη και τους συνεργάτες του. Είναι απαραίτητο να γίνει κατανοητό από όλους ότι ο Δημότης επέλεξε την αλλαγή στο πρόσωπο του Διονύση καταδικάζοντας με αυτό τον τρόπο τις πελατειακές και αλαζονικές συμπεριφορές της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής (θα βοηθούσε να μη ξεχνούν όλοι και την κατάληξή της.... )".

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ EDIONYSOS ΑΝΤΙ ΣΧΟΛΙΟΥ

Με τη σημαία της "Κίνησης Πολιτών Κρυονερίου", ως συνεργαζόμενης Kίνησης, εξελέγησαν τόσο ο σημερινός αντιδήμαρχος στρατηγικού σχεδιασμού και ανάπτυξης του Δήμου Διονύσου Ηλίας Υφαντής όσο και η τοπική σύμβουλος κρυονερίου Βίκυ Κάουλα.

Πατήστε στον πιο κάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του παναγιώτη Μπιτάκου στη ¨ΒΟΡΕΙΝΗ" και το συνάδελφο Νίκο Παπαδόπουλο.


http://neapnoidionisos.blogspot.gr/2014/12/blog-post_5.html?spref=fb