ΟΝΑΠ "ΘΕΣΠΙΣ": ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΕΩΝ


ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 18 ΕΩΣ 32 ΕΤΩΝ. ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΟΡΘΟΦΩΝΙΑ, ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΤΕΧΝΗ. ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 29/12 ΣΤΙΣ 6 μ.μ. Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΘΕΣΠΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11/12 ΣΤΙΣ 6 μ.μ.





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Οργανισμός Νεολαίας Άθλησης και Πολιτισμού "Ο Θέσπις" του Δήμου Διονύσου με χαρά ανακοινώνει την συνέχιση της λειτουργίας Θεατρικής Ομάδας Νέων.

Νέοι ηλικίας από 18 έως 32 ετών έχουν δικαίωμα δωρεάν συμμετοχής και θα διδάσκονται θεατρική παιδεία, λόγο, ορθοφωνία και όλα τα μυστικά της θεατρικής τέχνης!

Η έδρα της ομάδας θα βρίσκεται Πολιτιστικό Κέντρο της Δροσιάς.

Θα παρουσιάσει το αποτέλεσμα της δουλειάς της αρχές του καλοκαιριού.

Καλούμε τους νέους από όλο το Δήμο να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Ορίζουμε ημερομηνία πρώτης συνάντησης Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου, στις 6 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο της δ.ε. Δροσιάς (Π.Κ.Δ.) (δίπλα στο παλιό Δημαρχείο, Γρ.Λαμπράκη 19).

Καλή θεατρική χρονιά!

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, παρακαλούνται να στείλουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους (όνοματεπώνυμο, e mail, τηλέφωνο) στο thespis@dionysos.gr για τη δήλωση συμμετοχής.

Η ομάδα θα συσταθεί μόνο εφόσον συγκεντρωθεί ο ελάχιστος αριθμός των 15 ενδιαφερομένων.

Υπεύθυνη Π.Κ.Δ - Μέλος Δ.Σ "Θέσπις": κα Λένα Χριστοφίδου (6945 462146).
Γραφείο "Θέσπις": Πλατεία Μικράς Ασίας 49, Κρυονέρι, τηλ 210 8161683.
Email: thespis@dionysos.gr

Εκ μέρους του Δ.Σ του Ο.Ν.Α.Π "Ο Θέσπις",
η Πρόεδρος,

Αναστασία Στασινοπούλου.



ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΘΕΣΠΙ , με κατεπείγοντα χαρακτήρα,  θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου, στις 6 μ.μ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου.

Συγκεκριμένα, θα πρέπει να εγκριθεί το πρακτικό διεξαγωγής του ανοιχτού διαγωνισμού προκειμένου να συναφθεί σύμβαση με την εταιρεία πρόσληψης προσωπικού.

Συνεπώς το ένα και μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι :

1. «Έγκριση πρακτικού διενέργειας διαγωνισμού και αξιολόγησης προσφορών για τον ανοιχτό διαγωνισμό “Παροχή πολιτιστικών και αθλητικών υπηρεσιών για την λειτουργία των τμημάτων του δημοτικού Ν.Π.Δ.Δ ΟΝΑΠ ΘΕΣΠΙΣ Δήμου Διονύσου»

ΑΡΙΘ. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ: 21η/2014