"Ο ΗΛΙΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ..."


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Μ.ΤΣΙΛΠΙΡΙΔΗ ΣΤΟ EDIONYSOS.GR
ΠΡΟΣ EDIONYSOS.GR
Σχετικά με την ανάρτηση στο site σας για την επιστολή παραίτησης της Β. Κάουλα από την Κ.Π.Κ και για τη σφαιρική ενημέρωση των αναγνωστών σας, θα μπορούσατε να αναρτήσετε και την απαντητική επιστολή της Κίνησης επ΄αυτού (κάτι που έως τώρα δεν συνέβη...

εκτός αν δεν υπέπεσε στην αντίληψή μας).

Επίσης, παρακαλώ να είστε πιο προσεκτικός στους τίτλους των αναρτήσεων σας: Ο Η.Υφαντής δεν είναι ούτε μπορεί να βρεθεί σε θέση να "απενεργοποιήσει την Κ.Π.Κ" ούτε να απεγκλωβιστεί από τις προεκλογικές δεσμεύσεις του που έχουν διατυπωθεί από την Κ.Π.Κ ακόμη κι αν υποβάλει επίσημα την παραίτησή του -κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει διατυπωθεί επακριβώς-.

Θα υπάρξει αντίστοιχη ανακοίνωση και επ΄αυτού.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Μ. Τσιλπιρίδης

ΣΧΟΛΙΟ EDIONYSOS.GR

Αντιπαρερχόμαστε την, τουλάχιστον, άστοχη υπόδειξη να είμαστε πιο... προσεκτικοί στους τίτλους των αναρτήσεών μας...

Επί της ουσίας τώρα, το edionysos.gr δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να εμπλακεί στην όποια διαφορά μεταξύ νυν ή πρώην στελεχών της "Κίνησης Πολιτών Κρυονερίου".

Σε κάθε περίπτωση, εφόσον το κείμενο / απάντηση στην κα Κάουλα  δεν περιέχει υβριστικούς ή προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, το αναδημοσιεύουμε, επιφυλασσόμενοι σε κάθε περίπτωση για το περιεχόμενό του, κάτι άλλωστε που ισχύει για κάθε κείμενο / άρθρο που δεν εκφράζει την άποψη του site.


ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ Β.ΚΑΟΥΛΑ

Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος…

Σχετικά με την επιστολή παραίτησης από την Κ.Π.Κ της Β. Κάουλα που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, επισημαίνουμε συνοπτικά τα εξής πραγματικά γεγονότα:

1. Η συγκεκριμένη επιστολή δημοσιεύτηκε σχεδόν αμέσως μετά την ανάρτηση της Κ.Π.Κ σχετικά με την εκλογή στο Δήμο Διονύσου, του «Συμπαραστάτη του Δημότη» με βάση την οποία διατυπώσαμε το αυτονόητο(;) «Η συγκεκριμένη θέση θα πρέπει να πληρωθεί από άτομο που δεν προέρχεται από καμία Δημοτική Παράταξη, πολύ περισσότερο δε της παρούσης Δημ. Αρχής και μάλιστα από σύζυγο αιρετού του Δήμου. Αυτό θα εξασφάλιζε, τουλάχιστον τυπικά, την αμεροληψία που προϋποθέτει η συγκεκριμένη θέση». Να σημειωθεί ότι την Δευτέρα 15/12/2014, έθεσε υποψηφιότητα για τη συγκεκριμένη θέση μεταξύ άλλων και ο σύζυγος της Β. Κάουλα, Ν. Παπαϊωάννου χωρίς εν τέλει να τελεσφορήσει η διαδικασία…

2. Όσον αφορά την προσωπική επίθεση κατά του Μ. Τσιλπιρίδη, αναφέρουμε τα εξής: πρόκειται για το ιδρυτικό μέλος της Κ.Π.Κ που δεν διεκδίκησε ούτε απαίτησε ούτε ασφαλώς κατέχει μέχρι και σήμερα κανένα αξίωμα ή θέση στο Δήμο Διονύσου, αν και είναι γνωστό ότι συνεισέφερε τα μέγιστα τόσο για την αναρρίχηση της ιδίας στο δημοτικό σκηνικό, όσο και για την παράταξη των «Αν. Οριζόντων». Αυτό αφορά συνειδητή επιλογή, ώστε η Κ.Π.Κ να διατηρήσει την ανεξαρτησία και την ευθυκρισία που απαιτείται προκειμένου να ασκεί εποικοδομητική κριτική για τα δημοτικά δρώμενα. 

Κατόπιν των παραπάνω, επαφίεται στον αναγνώστη να κρίνει το αξιόπιστο και ακριβές των όσων αναφέρει η Β. Κάουλα στην επιστολή της. Επισημαίνουμε δε προς την πλευρά της, ότι η παραίτησή της δεν μπορεί κατά κανένα τρόπο να αποτελέσει άλλοθι για τη μη τήρηση των προεκλογικών δεσμεύσεων για θέματα που αφορούν το Κρυονέρι. Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι θα είναι συνεπής έναντι (τουλάχιστον) των ψηφοφόρων της για τα όσα προεκλογικά δεσμεύτηκε να προωθήσει. Άλλωστε είναι ένα ικανό άτομο που πιστεύουμε ότι μπορεί να αποδείξει πως δεν πρόκειται για μία ακόμη συνήθη περίπτωση πολιτικού πυγμαίου. Αυτά προς το παρόν και θα επανέλθουμε με λεπτομέρειες εάν χρειαστεί.

Κ.Π.Κ