Α.Ο.ΔΙΟΝΥΣΟΥ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ !





















ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΓΙΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΕΡΠΟΥ (ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ) ΚΑΙ ΖΗΣΗ ΔΟΥΚΕΡΗ - ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΕ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ - "Ό ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ" ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ) ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΑΡΔΑΜΑΝΗΣ...






















ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (πινγκ πονγκ) ΤΟΥ Α.Ο. ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Συνεχίζει να ακούγεται ο Διόνυσος σε όλη την Ελλάδα μετά από τις δύο ακόμα σπουδαίες επιτυχίες που ήρθαν από την επιτραπέζια αντισφαίριση του Α.Ο. Διονύσου.

Το Σαββατοκύριακο 8-9 Νοεμβρίου 2014 ταξίδεψαν στη Βέροια για το Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωταθλημα δύο αθλητές του τμήματος, οι οποίοι κατέκτησαν αντίστοιχα χρυσά μετάλλια στις κατηγορίες τους.

Και αν για την αθλήτρια Ελισάβετ Τέρπου ήταν μία ακόμα διάκριση ανάμεσα στις πολλές που έχει κατακτήσει ως τώρα στην κατηγορία των κορασίδων, τα αποτελέσματα του νεοεισελθόντος στο τμήμα Ζήση Δουκέρη, στην κατηγορία των παμπαίδων, ήταν αυτά που κατέστησαν τον Α.Ο. Διονύσου τον πλέον πετυχημένο σύλλογο του Ανοιχτού Πανελληνίου Πρωταθλήματος της Βέροιας.

Για τη ιστορία, η Ελισάβετ Τέρπου επιβλήθηκε στον τελικό της κατηγορίας των κορασίδων της Αλεξάνδρας Τσακαλίδου (Ακαδημίες Χ.Α.Ν.Θ. Καλαμαριάς) με 3-0 σετ (11-8, 11-5, 11-6), ενώ και ο Ζήσης Δουκέρης επικράτησε με το ίδιο σκορ 3-0 (11-2, 11-7, 11-9) του Ηλία Σταματόπουλου (Φάρος Αλεξανδρούπολης) στον τελικό της κατηγορίας των παμπαίδων.

Συμπληρωματικά θα πρέπει να τονιστεί ότι παραμένει εντός του στόχου της ανόδου στη Β' Εθνική κατηγορία η ανδρική ομάδα (Τάσος Ασημακόπουλος, Οδυσσέας Σκυβαλάκης και Σπύρος Πάντζιος), ενώ πολύ καλή είναι και η πορεία της γυναικείας ομάδας (Μαριλίνα Βαλατσού, Αριάννα Παντελιάδη και Φωτεινή Τράκα) που έχει τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας Αττικής.

Α.Ο.ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Β.ΔΑΡΔΑΜΑΝΗΣ: "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ"
















Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος του Α.Ο.Διονύσου (και δημοτικός σύμβουλος) δήλωσε σχετικά: "Ο αθλητισμός και η παιδεία δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για αντιπολίτευση. Πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για το καλύτερο με συνεργασία και συνεννόηση"