ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΣΙΠΟΥΛΑΡΙΔΗΣ: "ΕΧΩ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΗΣΥΧΗ, ΤΗΡΗΣΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ"


ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΡΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΔΡΟΣΙΑΣ...
Είναι γνωστό ότι ο Αβραάμ Πασιπουλαρίδης, πρώην Δήμαρχος Δροσιάς για πάρα πολλά χρόνια και σήμερα δημοτικός σύμβουλος του ενιαίου Δήμου Διονύσου, απεχθάνεται τη δημοσιότητα όπως ο... διάολος το λιβάνι ! Αποφεύγει να δίνει συνεντεύξεις, κάτι που πράττει συνειδητά και με συνέπεια...
εδώ και πολλά χρόνια (με ελάχιστες εξαιρέσεις,μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού).

Ακόμη και μετά τη γνωστοποίηση της  αγοράς οικοπέδου στην περιοχή της Δροσιάς από τον τότε Δήμο το 2010 -περίοδο κατά την οποία ήταν Δήμαρχος Δροσιάς- το οποίο όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων ανήκε σε μη νόμιμη ιδιοκτήτρια, ο Α.Πασιπουλαρίδης κράτησε τα χαρτιά του ερμητικά κλειστά.

Ωστόσο, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι έχει εκμυστηρευτεί σε ανθρώπους με τους οποίους συζητάει κατ'ιδίαν και που συνοψίζονται, σε μία φράση : "Έχω τη συνείδησή μου ήσυχη, τήρησα τα νόμιμα".

Μάλιστα ο πρώην Δήμαρχος αναφέρει χαρακτηριστικά ότι όποιες ευθύνες υπήρχαν για τυχόν πλημμελή έλεγχο των τίτλων έχουν ήδη αναληφθεί από τα αρμόδια πρόσωπα και δηλώνει βέβαιος ότι η υπόθεση θα διαλευκανθεί τελικά από τη Δικαιοσύνη, προκειμένου αφενός να αποδοθούν οι όποιες ευθύνες σε εκείνους που εξαπάτησαν το Δήμο και αφετέρου να επιστραφούν τα χρήματα που δόθηκαν για την αγορά του οικοπέδου.