ΝΙΚΟΣ ΛΑΓΟΜΙΤΖΗΣ ΣΤΟ EDIONYSOS.GR: "Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ" !


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ...
"ο Δήμαρχος Διονύσης Ζαμάνης ζήτησε πριν από λίγο την παραίτησή μου. Σας παρακαλώ να μην δημοσιεύσετε το άρθρο που σας έστειλα, δεν έχει πλέον νόημα. Θα στείλω κάποια στιγμή πλήρη δήλωση, πάντως το νόημα είναι ότι με αφορμή κάποιες χιουμοριστκές αναφορές μου σε κοινωνικά μέσα δικτύωσης, κάποιοι βρήκαν ευκαιρία...
να μας χτηπήσουν, εμένα και τους συνεργάτες μου, γιατί θέλαμε να σπάσουμε αυγά. Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία ".

Αυτό μας είπε πριν από λίγο, στο τηλέφωνο, ο πρώην, πλέον, Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Επιτροπής Νίκος Λαγομιτζής, ο οποίος με απόφαση του Δημάρχου Διονύση Ζαμάνη αποτελεί παρελθόν για την Πρωτοβάθμια Επιτροπή.

Θυμίζουμε ότι για τα περί παραίτησης του κου Λαγομιτζή  είχε γράψει χθες η "Βορεινή" στην ηλεκτρονική της έκδοση, κάνοντας λόγο για διαμαρτυρίες γονέων με αφορμή αναρτήσεις του πρώην Προέδρου στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Ακολούθησαν αλλεπάλληλα σχόλια και αντιδράσεις στα κοινωνικά  μέσα δικτύωσης, με δημοτικούς συμβούλους της "Νέας Πνοής" να παίρνουν θέση κατά του κου Λαγομιτζή αλλά και την "Ενωτική Πρωτοβουλία" να βγάζει την πιο κάτω σκληρή ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η παράταξη μας αισθάνεται την ανάγκη να δώσει ΄΄συγχαρητήρια ΄΄ στον Δήμαρχο Διονυσου, Διονύση Ζαμανη για την ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ επιλογή του στη θέση του προεδρου της Α Βαθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου μας και για το ήθος που πρεσβεύει.Η ανοχή και επίσημα απο σημερα λαμβάνει τελος,η χορδή που αγγιξατε κύριοι,δυστυχώς για εσας ειναι ευαίσθητη.Δεν θα κανουμε την τιμη στον κυριο Λαγομιτζη να αναδημοσιευσουμε την απαράδεκτη ευχή του.Ειστε υπεύθυνοι για τις επιλογές σας και σας καλούμε έστω και σημερα να επιδείξετε κατ΄ελαχιστο ήθος.

Γραφειο Επικοινωνίας Ενωτικής Πρωτοβουλίας Δήμου Διονυσου


Η συνέχεια είναι γνωστή...
Σε αναμονή, λοιπόν, του νέου Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.