ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ Ο ΜΙΣΟΣ, ΠΕΡΙΠΟΥ, ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ !


ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΔΡΟΣΙΑ, ΑΝΟΙΞΗ, ΔΙΟΝΥΣΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ - "ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΟΝΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΣΜΕΝΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ" ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΟ EDIONYSOS.GR Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΖΑΜΑΝΗΣ...

Χωρίς ρεύμα βρίσκεται έως και αυτή την ώρα ο μισός, περίπου, Δήμος Διονύσου ! Αυτό ανέφερε πριν από λίγο στο edionysos.gr ο αρμόδιος αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας Τάσος Μπάσης και επιβεβαίωσε ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης.

Μάλιστα ο κος Ζαμάνης μας δήλωσε χαρακτηριστικά ότι "καταφέραμε να κρατήσουμε τους δρόμους ανοιχτούς από το χιόνι, έχουμε όμως σοβαρό πρόβλημα από τα πεσμένα δέντρα και τη μειωμένη ανταπόκριση της ΔΕΗ. Κινητοποιήσαμε όσους γνωστούς είχαμε μέσα στον Οργανισμό για να λύσουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα το πρόβλημα, οι δυνάμεις όμως που μας έστειλαν είναι περιορισμένες, προφανώς λόγω και των ημερών. Σε κάθε περίπτωση είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τη ΔΕΗ και ήδη πραγματοποιούνται τμηματικές διακοπές ρεύματος προκειμένου να υλοποιηθούν τα απαραίτητα έργα στο δίκτυο".

Το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο στη Δροσιά, με αρκετά δέντρα να έχουν πέσει πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ, όμως και σε άλλες περιοχές, όπως την Άνοιξη, το Διόνυσο και τη Σταμάτα, υπάρχουν κατοικίες χωρίς ηλεκτροδότηση.

Τα προβλήματα στο Διόνυσο (επί της οδού Κοραή) και την Άνοιξη (περιοχή Αγίων Αγγέλων) επιβεβαίωσαν και οι Πρόεδροι των αντίστοιχων Δημοτικών Ενοτήτων Τάσος Μπάσης και Χαράλαμπος Πιπέρης, αντίστοιχα, με τους οποίους μιλήσαμε νωρίτερα.