6η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ: ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΡΑΚΤΟΙ...























ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΜΑΡΙΑ ΑΡΝΗ, ΝΑΝΤΙΑ ΖΟΡΜΠΑ) - Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕΤΙΚΗ, ΑΡΚΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. ΤΟ EDIONYSOS ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΕΠΩΝΥΜΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΑΓΟΡΑ ΣΤΙΣ 2:10 ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ. Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ...

(ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ) ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΡΑΚΤΟΙ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΤΟΥΣ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΕΝΤΟΝΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ -ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΛΟΠΡΟΑΟΡΕΤΑ- ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΑΙ.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ...

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου

Δελτίο Τύπου

6η Διανομή Προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» 

Την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 6η κατά σειρά Δράση Διανομής Προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» στο Δήμο Διονύσου και συγκεκριμένα στον Άγιο Στέφανο, στο δημοτικό χώρο στάθμευσης επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου.

Στη Δράση συμμετείχαν 17 παραγωγοί προσφέροντας πλήθος προϊόντων (βιοδιασπώμενα απορρυπαντικά, ελαιόλαδο, ζυμαρικά, αλλαντικά, τυροκομικά, όσπρια, ρύζι, καρπούς, γλυκά, μανιτάρια, παξιμάδια, καφέ – ροφήματα, κρασί, πατάτες, εσπεριδοειδή, μέλι, αλεύρι, κα).

Τα προϊόντα τα οποία διατέθηκαν περιελάμβαναν όλα τα απαιτούμενα πιστοποιητικά παραγωγής συσκευασίας και προέλευσης, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για το καθένα. Οι παραγωγοί οι οποίοι συμμετείχαν ανέλαβαν την υποχρέωση την ημέρα της διανομής να αναρτούν σε ευκρινές σημείο τις προσυμφωνημένες τιμές των προϊόντων τους, τα πιστοποιητικά, το ειδικό φορολογικό καθεστώς (όπου απαιτείται) και να δίνουν αποδείξεις.

Κατόπιν συνεννόησης με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Διονύσου οι παραγωγοί με θετική διάθεση προσέφεραν ικανοποιητικό μέρος των προϊόντων τους για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η Δράση διοργανώθηκε από το Γραφείο Διαμεσολάβησης Δήμου Διονύσου το οποίο ιδρύθηκε και λειτουργεί από τον Ιανουάριο 2013 στο πλαίσιο του Προγράμματος «Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στους Δήμους Διονύσου, Μαραθώνα και Ωρωπού» με φορέα υλοποίησης τη Λαογραφική Εταιρεία Βαρνάβα. Στόχος είναι η διοργάνωση νέας Διανομής Προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» στο Δήμο Διονύσου στις αρχές του νέου έτους και η καθιέρωση των συγκεκριμένων Δράσεων σε τακτά χρονικά διαστήματα.