ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ: ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ...



...ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ ΣΕ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΒΟΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ - ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

Δεν θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών, ούτε προδικάζουμε κάποια αρνητική εξέλιξη...

Ωστόσο, δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε την ανησυχία μας για τις επικείμενες εξελίξεις στο προεκλογικό σκηνικό του Δήμου Διονύσου, καθώς η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, όπως τουλάχιστον προδιαγράφεται, με αλληλοκατηγορίες και υπονοούμενα από ορισμένες πλευρές, δεν μας προϊδεάζει θετικά για το τι μπορεί να δούμε τις επόμενες ημέρες όσο πλησιάζουμε στις 18 Μαΐου...

Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα περισσότερο προς το παρόν, χτυπάμε όμως το καμπανάκι, ιδιαίτερα στους 5 υποψηφίους Δημάρχους Διονύσου, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι να διαφυλάξουν τον πολιτικό πολιτισμό και να φροντίσουν ώστε οι τόνοι να παραμείνουν χαμηλά από όλους, στελέχη και ψηφοφόρους των συνδυασμών τους.

Εκτιμούμε, λοιπόν, ότι πρέπει να υπάρξει αυτοσυγκράτηση. Να δοθεί προτεραιότητα στα προγράμματα για το αύριο του Δήμου και να μην περιοριστεί η εκλογική μάχη σε εκατέρωθεν βολές εντυπωσιασμού.

Με αυτό δεν λέμε ότι δεν πρέπει να μην υπάρχει...νεύρο στον προεκλογικό αγώνα. Το αντίθετο μάλιστα. Χρειάζεται όμως προσοχή στις διατυπώσεις, το ύφος και το ήθος.

Ελπίζουμε ότι θα εισακουστούμε...

Πέτρος Πετρόπουλος