Π.ΜΠΙΤΑΚΟΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ...


ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΠΙΤΑΚΟΥ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΝΥΣΙΩΤΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΙΩΤΗ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟ ΓΡΗΓΟΡΑΚΑΚΗ...



Δύο μεγάλα ταλέντα των δυναμικών αθλημάτων και δημότες Διονύσου, από τη σχολή του Νάσου Αργυρόπουλου (NAS CAMP), πρόκειται να αγωνιστούν στο μεγαλύτερο και μακροβιότερο τηλεοπτικό μαχητικό show No Limits 23.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ολυμπιακό Πυγμαχίας “Γιώργος Στεφανόπουλος” στο Περιστέρι, την Κυριακή 11 Μαΐου και θα μεταδοθεί από τη NOVA, το Ελληνοαμερικάνικο New Greek TV, πολλά περιφερειακά κανάλια και διαδικτυακές πλατφόρμες. 

Συνολικά θα διεξαχθούν δέκα μάχες σε όλα τα στυλ kick boxing, muay thai, mma boxing, μεταξύ κορυφαίων μαχητών από Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται στο main fight της βραδιάς η αναμέτρηση μεταξύ των κορυφαίων της βαριάς κατηγορίας στο ΜΜΑ, Γιώργο Κατσινόπουλο και Νέστωρα Μπατζέλα.

Για τη ζώνη της κατηγορίας (81 kg) παίζει το δικό μας το παιδί ο Δημήτρης Χιώτης, στο στυλ του Κ-1 , απέναντι στον πολύ δυνατό Κερκυραίο Αλέξανδρο Γκερέκο, ενώ ο αήττητος μέχρι στιγμής Σταύρος Γρηγορακάκης θα αντιμετωπίσει τον τελευταίο “σταθμό”, Ντένη ‘’Molotov’’ Αρβανίτη, πριν την τελευταία αναμέτρηση με Γιάννη Στοφορίδη, για τη ζώνη του θεσμού στη βαριά κατηγορία.

Το show θα παρουσιάσει το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός Γιάννης Σπαλιάρας, ενώ τους αγώνες θα πλαισιώσουν όπως πάντα φωτορυθμικά, ειδικά εφέ, μουσική, χορός.

Στο χώρο της προπόνησης, προκειμένου να ενθαρρύνει και να υποστηρίξει τους δύο πρωταθλητές, βρέθηκε ο Παναγιώτης Μπιτάκος, υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο», που ως γνωστόν αγαπάει τα συγκεκριμένα αθλήματα, ως αδερφός εξάλλου και του Παγκόσμιου πρωταθλητή Muay Thai, Σταμάτη Μπιτάκου. Ραντεβού λοιπόν στο Ολυμπιακό Στάδιο Πυγμαχίας για αληθινές μάχες με ψυχή χωρίς όρια.