Π.ΜΠΙΤΑΚΟΣ: "ΑΣΚΟΥΝ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΜΑΣ..."


ΟΞΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ'...




Ο Παναγιώτης Μπιτάκος καταγγέλλει.

Είπαμε εξαρχής ότι δεν θα ασχοληθούμε με ίντριγκες και παρασκήνια, παρά μόνο με τους στόχους, το έργο και το όραμά μας.

Θα ήταν ευχής έργον την στάση μας να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι συνδυασμοί, συμβάλλοντας σε μια "υγιή" προεκλογική περίοδο.

Δυστυχώς, όμως, μας φέρνουν στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε τακτικές, που τουλάχιστον ανήθικες θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν.

Όπως είναι γνωστό, έχουμε προχωρήσει στην ανακοίνωση των υποψήφιων της Δημοτικής μας Κίνησης για την Δημοτική Ενότητα Άνοιξης και την Δημοτική Κοινότητα Σταμάτας, γνωστοποιώντας έτσι τα ονόματα των εκλεκτών συνδημοτών μας, που ασπάζονται τις αρχές μας και συσπειρώνονται με αποφασιστικότητα στο όραμα της «Νέας Πνοής για τον Διόνυσο» .

Τις επόμενες ημέρες, μετά την δημοσιοποίηση των ονομάτων, πολλοί από αυτούς δέχτηκαν τηλέφωνα και πιέσεις, σε αρκετές δε περιπτώσεις ακόμη και εκβιασμούς ή εκφοβισμούς, προκειμένου να αποσύρουν την υποψηφιότητα τους.

Αντιλαμβανόμαστε τον πανικό των πολιτικών μας αντιπάλων, τους συνιστούμε "ψυχραιμία" και να επικεντρωθούν στα σοβαρά προβλήματα του τόπου.

Τους προειδοποιούμε πως εάν συνεχιστεί αυτή η γελοία, "μεσαιωνική" τακτική, θα αποκαλύψουμε τα ονόματα όσων χρησιμοποιούν αυτές τις ανορθόδοξες μεθόδους.

Κύριοι δεν κερδίζονται έτσι οι εκλογές. Ο κόσμος πλέον αντιλαμβάνεται και ελεύθερα επιλέγει αυτούς που έχουν λόγο, στρατηγική και τον τρόπο να βγάλουν τον Δήμο από την παρακμή. Μας έχει ήδη εμπιστευθεί.

Μπιτάκος Παναγιώτης
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Διονύσου