Τριτοκοσμικές εικόνες στο κτίριο του Σταθμού του ΟΣΕ στον Άγιο Στέφανο !




ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΟ FACEBOΟΚ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ.ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΖΑΜΑΝΗΣ...


Σταθμός τρένου Αγίου Στεφάνου το αρχαιότερο κτήριο της πόλης που κατασκευάστηκε γύρω στο 1905 και έπαιξε το μεγαλύτερο ρόλο στην εγκατάσταση των προσφύγων παππούδων μας στον τόπο αυτό ένα πραγματικό στολίδι της ιστορίας μας και όχι μόνο ένα στολίδι ομορφιάς που αποφέρει κέρδος στην περιοχή μας και μεγάλη εξυπηρέτηση στις μεταφορές των δημοτών.
Η σημερινή κατάσταση του σταθμού είναι τουλάχιστον τριτοκοσμική με σπασμένα τζάμια σπασμένα παγκάκια μουτζούρες παντού και όσο για το φωτισμό το βράδυ ελάχιστος. Φταίμε όλοι μας οι βανδαλισμοί προέρχονται από ανηλίκους που μένουν εδώ αλλά και εμείς φταίμε με την ανοχή που δείχνουμε λόγω του νεαρού της ηλικίας κανείς δεν ενδιαφέρεται ο καθένας κάνει ότι νομίζει ελλειπής αστυνόμευση αναρχία...
Αξίζει αλήθεια ένα τέτοιο κτήριο αυτή τη μεταχείριση και αυτή την κατάντια ;
Κατέθεσα στον Δήμο Διονύσου σχετικό έγγραφο με τα προβλήματα που υπάρχουν στο σταθμό του τρένου ελπίζω να δείξουν το ενδιαφέρον που αξίζει για αυτό το σύμβολο του χωριού μας όπως έκαναν και πριν λίγους μήνες με την πλατεία Ομονοίας που πλέον έχει φτάσει σε μία αξιοπρεπέστατη εικόνα και θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον Δήμαρχο για το ενδιαφέρον που έχει δείξει Παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν!!!

Σημείωση edionysos.gr :  Η ανάρτηση ανέβηκε τόσο στη σελίδα του κου Ράλλη στο Facebook αλλά και στη σελίδα "Διόνυσος ο τόπος μου, για ό,τι συμβαίνει, καλό ή άσχημο"  (με διαχειριστή τον κο Νίκο Δακορώνια)