Η... "Οδύσσεια" της Τριανταφυλλιάς Πριμηκύρη στο Δήμο Διονύσου: Πλημμύρισε 3 φορές το σπίτι της, κόντεψε να αποβάλλει !


ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΛΕΕΙ Η ΙΔΙΑ ΣΤΟ EDIONYSOS.GR
Μια πραγματική οδύσσεια ζει εδώ και δύο περίπου μήνες η κα Τριανταφυλλιά Πριμηκύρη, κάτοικος της Δ.Ε.Διονύσου επί 7 χρόνια. Το διόροφο σπίτι της, που βρίσκεται σε κατωφέρεια*  έχει πλημμυρίσει πάνω από τρεις φορές εξαιτίας σπασμένου αγωγού (πιθανότατα ομβρίων). Το αποκορύφωμα ήταν πριν από δύο περίπου μήνες όταν στη διάρκεια νεροποντής τεράστια ποσότητα νερού εισχώρησε στο σπίτι της...

Όπως μας δήλωσε η ίδια, σε επικοινωνία που είχαμε, "ο αγωγός είχε επισκευαστεί και στο παρελθόν από συνεργεία του Δήμου Διονύσου αλλά έσπασε ξανά. Το αποτέλεσμα ήταν να πάθουμε, πριν από δύο μήνες περίπου, σοβαρή ζημιά αρκετών χιλιάδων ευρώ από νερά που μπήκαν στην κατοικία μας, ενώ αναγκαστήκαμε να πετάξουμε τα περισσότερα έπιπλα. Το χειρότερο απ'όλα όμως είναι ότι είμαι έγκυος και κόντεψα να αποβάλω από το φόβο μου. Πίστεψα πραγματικά ότι θα πνιγούμε..."

Η κα Πριμηκύρη υπογραμμίζει ότι υπήρξαν και άλλες φορές που το σπίτι της πλημμύρισε εξαιτίας του ίδιου αγωγού "Μετά από το συμβάν το οποίο σας περιέγραψα, από το οποίο πάθαμε μεγάλη ζημιά, ευτυχώς μόνο υλική, ειδοποιήσαμε και πάλι το Δήμο για να επισκευάσει τον αγωγό. Δυστυχώς όμως η επιδιόρθωση ήταν πρόχειρη, με αποτέλεσμα να έχουμε πάλι τα ίδια... Μια από αυτές τις φορές ήταν την περασμένη Τρίτη 5/2 με τη μεγάλη νεροποντή. Αυτή τη φοράευτυχώς καταφέραμε να συγκρατήσουμε τα νερά στο οικόπεδό μας. Αναγκαστήκαμε και φέραμε φορτηγό για να δημιουργήσουμε ανάχωμα ρίχνοντας και τσιμέντο, εμποδίζοντας έτσι τα νερά να περάσουν μέσα στο σπίτι...". 

"ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΗΣYΧΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΜΗΠΩΣ ΠΝΙΓΟΥΜΕ..."

Αναφορικά με τη στάση του Δήμου Διονύσου η κα Πριμηκύρη επισημαίνει: "Μιλήσαμε κάποια στιγμή με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κο Ράικο, Μας είπε ότι υπάρχουν πράγματι κακοτεχνίες σε διάφορους αγωγούς και ότι θα γίνει κάποια στιγμή μελέτη για την αντικατάστασή τους. Η απάντηση του αυτή φυσικά δεν μας καλύπτει γιατί δε δίνει λύση στο πρόβλημά μας. Ζητήσαμε ραντεβού με το Δήμαρχο, με τον οποίο θα συναντηθούμε την επόμενη Πέμπτη ελπίζοντας στη λύση του προβλήματος". 

"ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ..."

Η κα Πριμηκύρη αναφέρθηκε επίσης στα προβλήματα ύδρευσης και καθαριότητας που αντιμετωπίζει στη περιοχή "Αρκετές φορές κόβεται το νερό και αναγκαζόμαστε κάθε λίγο και λιγάκι να αγοράζουμε μπουκάλια. Όσο για την καθαριότητα έχουμε ένα δασάκι απέναντί μας το οποίο είχε καταντήσει σκουπιδότοπος. Παρά την επικοινωνία με το Δήμο κανείς δεν ενδιαφέρθηκε. Το αποτέλεσμα ήταν να πληρώσουμε δύο ανθρώπους να το καθαρίσουν... Όλα αυτά όμως έρχονται σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με το πρόβλημα της πλημμύρας".

Το edionysos.gr έθεσε το ζήτημα και στον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Διονύσου Δημήτρη Ράικο, αναμένοντας κάποια απάντηση.

ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ κας ΠΡΙΜΗΚΥΡΗ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ  ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ENIKOS.GR

* Η διεύθυνσή της καταγγέλουσας βρίσκεται στη διάθεσή μας
Αυτό που βλέπετε είναι ένα από τα 4 βίντεο που διαθέτω, σε αυτό φαίνεται η Πυροσβεστική η οποία έχει έρθει στο σπίτι μου πριν από δυο μήνες για άντληση υδάτων. Έσπασε ο αγωγός νερού στον δρόμο, μπήκαν όλα τα νερά μέσα και διαπέρασαν όλους τους ορόφους του σπιτιού μου το οποίο υπέστη σημαντικές ζημιές. Χθες το βράδυ κινδυνέψαμε πάλι να μπουν νερά στο σπίτι μας γιατι άνοιξε ο δρόμος και γέμισε νερά τα οποία βρήκαν δίοδο πάλι μέσα στο σπίτι μου. Δήμος Διονύσου δεν καταλαβαίνετε πολιτισμένα, δεν πειράζει, θα καταλάβετε αλλιώς, τότε δεν σας έγινε μήνυση γιατι πιστέψαμε τις υποσχέσεις σας. Είστε ανεύθυνοι. Επιεικώς.



Δείτε σ'αυτή τη φωτογραφία τα τσουβάλια που έχουν τοποθετηθεί
ως... ανάχωμα στα ορμητικά νερά








































ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ENIKOS.GR ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ BINTEO ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ