Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την εμφάνιση της Παιδικής-Νεανικής Χορωδίας Διονύσου στο Μέγαρο Μουσικής


ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΟ FACEBOOK Η ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΣΙΜΟΥΡΗ.  Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ 4.000 ΘΕΑΤΕΣ...






ΕΝΩΠΙΟΝ 4.000 ΘΕΑΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ Η ΠΑΙΔΙΚΗ-ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΟΡΑΤΟΡΙΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ¨Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ¨
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους ταλαντούχους χορωδούς μας της Junior, Παιδικής & Νεανικής χορωδίας Δήμου Διονύσου για την υπέροχη συμμετοχή τους σε δύο συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!
Πολλές ευχαριστίες στους 25 γονείς που συνόδευσαν τα τρία τμήματα της χορωδίας μας τις τρεις ημέρες!
Η Junior και η Παιδική χορωδία συμμετείχαν σε τραγούδια και δρώμενα, με πολύ χάρη και μπρίο και μάγεψαν το κοινό με το τρυφερό τραγούδι τους!
Η Νεανική χορωδία μας εντυπωσίασε με την απόδοσή της, μετά από μόλις λίγους μήνες λειτουργίας της και της δόθηκε η καταπληκτική ευκαιρία να συμπράξει σε πολλά τραγούδια με την πολυβραβευμένη Μικτή νεανική χορωδία ΕΠΤΑΧΟΡΔΗ ΛΥΡΑ Αγ.Ευθυμίου Κερατσινίου, με καταπληκτικό αποτέλεσμα, που ξάφνιασε όλους.
Ήταν τόση η ζήτηση των εισιτηρίων, ώστε αναγκάστηκαν οι διοργανωτές να κλείσουν και την Αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ για ζωντανή αναμετάδοση της παράστασης και τις δύο ημέρες!
Θερμές ευχαριστίες στο Δήμαρχο μας κ. Ζαμάνη και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού και Κοινωνικών δομών κ,Τσούκα για την πολύ μεγάλη βοήθεια, ενδιαφέρον και συμπαράσταση!
Ήδη συγκεντρώνουμε τις φωτογραφίες των παραστάσεων και θα αναρτήσουμε φωτογραφικό άλμπουμ.
Καλή συνέχεια στη χορωδία μας!
Ευχαριστούμε την εντεταλμένη Σύμβουλο Πολιτισμού Δήμου Διονύσου Αναστασία Στασινοπούλου για τις όμορφες φωτογραφίες των παιδιών μας από την πρόβα της παράστασης.




























ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ
https://player.vimeo.com/video/316094011?fbclid=IwAR0YXXus74dDmw6xLLdWIqWLGGiTptFWwRiNUQnSYtgGFZm5kQPyagQj88Y


Για περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο πατήστε ΕΔΩ