Επιτυχημένη η παρουσίαση του βιβλίου "Χρονογράφοντας" του Θανάση Φροντιστή


ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ "ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ"...

(Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ ΣΤΟ FACEBOOK "ΔΙΟΝΥΣΟΣ-ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ")




ΘΑΝΑΣΗ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ: ΧΡΟΝΟ-ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ
Στην ιστορική αίθουσα της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών, στην Αθήνα, το βράδυ της 11ης Φεβρουαρίου ο συντοπίτης μας Θανάσης Φροντιστής παρουσίασε το νέο του βιβλίο "Χρονο-γράφοντας". Είναι μια σειρά 125 χρονογραφημάτων που δημοσίευσε κατά την περίοδο 1997-2016 στην μηνιαία εφημερίδα "Διόνυσος", που εξέδιδε η κ. Ρίτσα Σαραντάκη (τ. αντιδήμαρχος Διονύσου) με την οποία συνεργάσθηκε 20 χρόνια!
'Ηταν μια λαμπρή βραδιά με αθρόα συμμετοχή φίλων του Θανάση, μεταξύ των οποίων πολλοί Διονυσιώτες. Στην ζωή και στο έργο του αναφέρθηκαν εκλεκτοί ομιλητές, σύμφωνα με την Πρόσκληση που δημοσιεύεται λίγο πιο κάτω. Ακούστηκε μελοποιημένο ένα νεανικό ποίημα του συγγραφέα ενώ απαγγέλθηκαν άλλα ποιήματα και διαβάστηκαν χρονογραφήματά του.
Την μουσική κάλυψη ανέλαβε με μεγάλη επιτυχία ο πασίγνωστος φίλος μας Παντελής Παραμάνης με την κιθάρα και την φυσαρμόνικά του.
Στο τέλος, ήπιαμε ένα κρασί και παραλάβαμε ένα αντίτυπο-ευγενής προσφορά του συγγραφέα.
Στις φωτογραφίες μερικών από τους ομιλητές που ακολουθούν, τα μέλη της Ομάδας μας παίρνουν μια εικόνα από την ωραία και συγκινητική ατμόσφαιρα της βραδιάς.
Φίλε, Θανάση, καλή αντάμωση στο επόμενο βιβλίο σου!