Η τοποθέτηση του Νίκου Πέππα για τους εθελοντές


ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΗΣ...










Παρουσία του Υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Ανατολικής Αττικής με το συνδυασμό "Νέα Αρχή για την Αττική - Γιώργος Πατούλης", Νίκου Πέππα στις εκδηλώσεις των Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπυρόσβεσης Διονύσου και Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Ανοίξεως.
Ο Νίκος Πέππας κατά τη διάρκεια παρεμβάσεών του στις εκδηλώσεις Εθελοντικών Δυνάμεων Διονύσου και Ανοίξεως, μεταξύ άλλων τόνισε:
«Οι Εθελοντές αποτελούν διαχρονικά εκείνη την ομάδα των ενεργών πολιτών της κοινωνίας μας που τις κρίσιμες στιγμές με αυταπάρνηση και υψηλό αίσθημα ευθύνης ρίχνονται στη μάχη για το κοινό καλό.
Τα πρόσφατα καταστροφικά γεγονότα στη Μάνδρα και το Μάτι της Αττικής απέδειξαν πως οι Δυνάμεις Εθελοντισμού είναι ικανές να καλύψουν την κυβερνητική “ολιγωρία” και να παράσχουν αποτελεσματική βοήθεια.
Από την άλλη όμως πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι πως ο συντονισμός των εμπλεκομένων στην Πολιτική Προστασία, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσουν οι Εθελοντές και οι θεσμικοί φορείς να λειτουργήσουν πρώτα προληπτικά και στη συνέχεια κατασταλτικά.
Τα τραγικά γεγονότα της Αττικής δεν αφήνουν καμία αμφιβολία και παρερμηνεία πως η Περιφέρειά μας πρέπει να κάνει μία Νέα Αρχή στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας που θα περιλαμβάνει όλα εκείνα τα σημεία εκπαίδευσης και συντονισμού έτσι ώστε στο μέλλον να μην ξαναζήσουμε τον εφιάλτη της ανικανότητας των ανεύθυνων υπευθύνων.
Στις δυνάμεις Εθελοντισμού της Περιφέρειας Αττικής που τυχαίνει να έχω συνεργαστεί άριστα στο παρελθόν από τη θέση του Αντινομάρχη Ανατολικής Αττικής, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για τον υψηλό βαθμό κατάρτισης και κοινωνικής ευθύνης με τον οποίο λειτουργούν.»

Γραφείο τύπου Νίκου Πέππα
Υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Ανατολικής Αττικής
"Νέα Αρχή για την Αττική - Γιώργος Πατούλης"

τ. Αντινομάρχη Ανατολικής Αττικής
πρώην αναπληρωτή Δημάρχου Διονύσου

https://nikospeppas.gr/