ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ: ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΤΟ "ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ"...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
‘’Τρείς λαλούν... πόσοι χορεύουν ακόμα;’’
Η αδιαφορία και ανικανότητα της σημερινής διοίκησης είναι αδιανόητη. Δεν μπορεί να διαχειριστεί απλά προβλήματα της καθημερινότητας οπότε δεν προσδοκούσαμε να αντιληφθεί τα ερωτήματα που θέσαμε στην προηγούμενη ανακοίνωση μας. Προφανώς τα έργα που έχει δρομολογήσει ακολουθούν το ίδιο δρομολόγιο του λεωφορείου...
για την Πανεπιστημιούπολη, μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί γιατί οι συνδημότες μας και από τις επτά δημοτικές ενότητες δεν αντιλαμβάνονται την ‘’πλήρη εξέλιξη’’.

Ο μόνος δρόμος να επιδείξει έργο η σημερινή διοίκηση είναι να συνεχίσει να εκτελεί τα ώριμα έργα που παρέλαβε,αλλά εξασφαλίζοντας την σωστή εκτέλεση τους.

Αν θεωρεί πως με καταρρακτώδη βροχή μπορεί να εκτελεί ασφαλτικά έργα για ανθρώπους και αυτοκίνητα και όχι για τα συμπαθή τετράποδα της Ανάβρας, τότε λυπούμαστε και ανησυχούμε. 

Προεκλογικά είχαν λύσεις και δεσμεύονταν για τα πάντα, σήμερα όμως χρησιμοποιούν το γνωστό αναχρονιστικό κλισέ «για όλα φταίνε οι προηγούμενοι», αποδεδειγμένα πλέον δεν πείθει ούτε τα στελέχη της.

Όση αλήθεια και αξιοπιστία είχαν οι δεσμεύσεις τους, άλλη τόση αλήθεια και αξιοπιστία έχει η κριτική τους για την προηγούμενη διοίκηση. Μπορούν να εκτίθενται όσο θέλουν, δεν ανεχόμαστε όμως να εμπλέκουν τις υπηρεσίες του Δήμου οι οποίες γνωρίζουν άριστα τα καθήκοντα τους και πως πρέπει να εκτελούνται τα τεχνικά έργα.

Γραφείο Τύπου Ενωτικής Πρωτοβουλίας Δήμου Διονύσου