Η "ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ" ΒΡΑΒΕΥΕΙ 3 ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΡΟΣΙΑΣ !


3 βραβεία για μαθητές από τη Δροσιά.
Μπράβο σε μαθητές, δασκάλους και γονείς της Δροσιάς καθώς 2 είναι οι βραβευθέντες από το Δημοτικό Δροσιάς κι άλλη μία η βραβευθείσα από το Γυμνάσιο Δροσιάς, λαμβάνοντας το 3ο, 2ο και 1ο βραβείο αντίστοιχα στον Πανελλήνιο και Παγκύπριο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος για Παιδιά και Εφήβους του 2014, που διενήργησε η Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών. Μια εξαιρετική διάκριση...
για το σχολείο μας που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη. 


Μπράβο σε όλους τους συντελεστές που μας έκαναν ξανά περήφανους.

Τα τιμητικά βραβεία κέρδισαν:

1. Το διήγημα με τίτλο «Το Μουσικό Κουτί» με το ψευδώνυμο «Κατ» που ανήκει στην Κατερίνα Σπανούδη από το Γυμνάσιο Δροσιάς, (1ο βραβείο διαγωνισμού διηγήματος μαθητών Γυμνασίου).

2. Το έργο με τίτλο «Το γράμμα του άστεγου στο Θεό» με το ψευδώνυμο «Χριστόφορος Πατρινός» που ανήκει στον Χριστόφορο Λουκέρη από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Δροσιάς (2ο βραβείο διαγωνισμού διηγήματος μαθητών Δ’ – Ε’ – ΣΤ’ Δημοτικού).

3. Το έργο με τίτλο «Ονούφριος ο γάτος» με το ψευδώνυμο «Σοφός αετός» που ανήκει στον Λευτέρη Γλυνό από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Δροσιάς (3ο βραβείο διαγωνισμού διηγήματος μαθητών Δ’ – Ε’ – ΣΤ’ Δημοτικού).

Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015 και ώρα 6.30 μ. μ. στο ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΒΟΥΛΗΣ (Σταδίου 13, Αθήνα).

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στον πιο κάτω σύνδεσμο

http://ellineslogotexnes.gr/

Σεραφείμ Κοτρώτσος
Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων
Δημοτικού Σχολείου Δροσιάς

Το edionysos.gr συγχαίρει τους τρεις μαθητές, τους γονείς τους, καθώς και τους εκπαιδευτικούς των Σχολείων, του Δημοτικού και του Γυμνασίου, για τη σπουδαία διάκρισή τους.