Η "ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ" ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Α.Ο.ΔΙΟΝΥΣΟΥ





















ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ "ΠΑΡΩΝ" Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τα στελέχη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας κα Οικονομάκου και κος Τσουδερός καθώς και ο πρόεδρος του συνδυασμού κος Γιαννης Καλαφατέλης, παραβρέθηκαν στην εκδήλωση του ΑΟ Διονύσου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου.

Στο περιθώριο της εκδήλωσηςς βραβεύτηκαν αθλητές του συλλόγου για τις επιδόσεις τους καθώς και για την εκπροσώπηση του Δήμου μας στο ευρωπαϊκό τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πίνγκ πόνγκ).

Ο κος Καλαφατέλης στο τέλος της εκδήλωσης δήλωσε: "Ο Διονυσος διαχρονικά επενδύει και πρέπει να συνεχίσει να επενδύει στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.Η εκάστοτε διοίκηση οφείλει να είναι αρωγός στις προσπάθειες των αθλητικών σωματείων και να διευκολύνει τη λειτουργία τους. Η Ενωτική Πρωτοβουλία ως διοίκηση βρισκόταν πάντα δίπλα σε κάθε προσπάθεια βελτίωσης και αναβάθμισης των συνθηκών άθλησης. Εξάλλου, σε λίγο καιρό θα παραδοθεί προς χρήση το νέο κλειστό γυμναστήριο στο Διόνυσο το οποίο αποτελεί ένα στολίδι για όλο το Δήμο,έργο που όταν ξεκινούσε είχε λοιδορηθει ως έργο μακέτας από τη σημερινή διοίκηση, όπως μια σειρά σημαντικών έργων άλλωστε"

Γραφείο Τύπου Ενωτικής Πρωτοβουλιας Δήμου Διονύσου