ΖΩΝΤΑΝΕΨΑΝ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ...




















ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ "ΤΑ ΒΟΥΡΛΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ" ΚΑΙ ΤΟ "ΚΥΛΙΣΜΑ" ΤΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ Ν.ΜΗΛΙΩΡΗ...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Κρυονερίου, την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015 στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου, διοργάνωσε την παρουσίαση των βιβλίων του Λογοτέχνη και συγγραφέα Ν.Μηλιώρη «τα Βουρλά της Μικράς Ασίας» και « το Κύλισμα».

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της « Ένωσης Βουρλιωτών Μ.Ασίας κο Φώτη Καραλή για την πολύτιμη βοήθεια για την πραγματοποίηση αυτής της όμορφης βραδιάς.

Ευχαριστούμε τους ομιλητές που πλαισίωσαν την παρουσίαση και μας μίλησαν για το σπουδαίο έργο του Ν.Μηλιώρη, την συγγραφέα και δημοσιογράφο Πόλυ Μηλιώρη (νύφη του) και τον Φιλόλογο Θοδωρή Κοντάρα , που μας γοήτευσε με τον αυθεντικό λόγο και την αγάπη του για τα Βουρλά της Μικράς Ασίας, τα Βουρλά της καρδιάς μας.

Η όμορφη αυτή βραδιά έκλεισε με την επίσκεψη στο «Προσφυγικό σπίτι» μας, όπου οι κυρίες του Συλλόγου είχανε ετοιμάσει μικρασιάτικο κέρασμα.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Βουρλιωτών Μ.Ασίας πρόσφερε στο Σύλλογο ,ως δώρο τα σπουδαία αυτά βιβλία και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών τους πρόσφερε το cd της Χορωδίας του Συλλόγου με Μικρασιάτικα τραγούδια που εκδόθηκε με τίτλο « από ξένο τόπο και απ΄αλαργινό».

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ