ΝΕΑ ΠΝΟΗ: "Η ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΜΑΣ"


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Για τα στελέχη της δημοτικής κίνησης «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο», η εξωστρέφεια, δεν αποτελεί μια προγραμματική...
ή στρατηγική επιλογή, αποτελεί στοιχείο του οράματός μας, δεδομένο για μια υγιή αμφίδρομη σχέση μεταξύ διοίκησης και δημότη.

Εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες δημοτών και συλλόγων που προάγουν ανθρωπιστικές και κοινωνικές αξίες χαίρουν τον αμέριστο σεβασμό μας, τις επικροτούμε και έχουμε χρέος να τις στηρίζουμε με κάθε τρόπο.

Το Σάββατο 21 Μαρτίου, ο επικεφαλής της «Νέας Πνοής», Παναγιώτης Μπιτάκος παρευρέθηκε στο πολιτιστικό κέντρο Δροσιάς, στην εκδήλωση παρουσίασης της «Κάρτας Γονέα Μέλους» , ενός προγράμματος που σχεδίασαν 9 Σύλλογοι Γονέων σχολείων του Δήμου Διονύσου.

Το πρόγραμμα της «Κάρτας Γονέα», μια αξιέπαινη και πρωτότυπη πρωτοβουλία των Συλλόγων Γονέων, περιλαμβάνει εκπτωτικές παροχές και υπηρεσίες προς τους γονείς-μέλη των συλλόγων, σε συνεργασία με καταστήματα και επαγγελματίες του Δήμου Διονύσου, σε μια προσπάθεια αμφίδρομης επικοινωνίας και αλληλοϋποστήριξης.

Ο Παναγιώτης Μπιτάκος στο σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα αυτής της πρωτοβουλίας που λειτουργεί προς όφελος τόσο των γονέων, όσο και της τοπικής αγοράς. Επεσήμανε την ανάγκη ανάπτυξης δικτύου επικοινωνίας μεταξύ των συμβαλλόμενων πλευρών, την στήριξη που οφείλει να παρέχει η Τοπική Αυτοδιοίκηση σε παρόμοιες δράσεις και πρότεινε την αξιοποίηση της ιστοσελίδας και των μέσων που διαθέτει ο Δήμος για την διευκόλυνση του προγράμματος των εννέα φορέων της τοπικής μας κοινωνίας.

Στο πλαίσιο της ηθικής και υλικής υποστήριξης κοινωνικών δράσεων που αναπτύσσουν οι συλλογικότητες στο Δήμο Διονύσου, η Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνα Αυγέρη παρακολούθησε την Κυριακή 22 Μαρτίου το φιλανθρωπικό Τουρνουά Χάντμπολ «ΕΛΠΙΔΑ», που διοργάνωσε η ΕΣΝ Βριλησσίων στα Βριλήσσια με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Στο τουρνουά εκτός από τους διοργανωτές συμμετείχαν και οι αθλητικοί σύλλογοι "Δούκας", Γ. Σ. Κορωπίου, Γ.Σ Χανίων και από το Δήμο Διονύσου ο Α.Ο Άνοιξης. Οι Δήμαρχοι Βριλησσίων και Κρωπίας, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και η Δημοτική Σύμβουλος Διονύσου Κατερίνα Αυγέρη , απένειμαν στους αθλητές αναμνηστικά διπλώματα και συνεχάρησαν τόσο τους αθλητές, όσο και τα αθλητικά σωματεία, που με τη συμμετοχή τους απέδειξαν ότι προάγουν εκτός από αθλητικές και ανθρωπιστικές αξίες.

Την Κυριακή το βράδυ ο «Ροταριανός Όμιλος Διονύσου», παρουσίασε στο κατάμεστο πολιτιστικό Αγ. Στεφάνου, ένα εξαιρετικό μουσικό αφιέρωμα στη ζωή και το έργο της Σοφίας Βέμπο. Η φιλανθρωπικού χαρακτήρα αξιόλογη εκδήλωση είχε στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για το ΠΕΓΚΑΠ Άνοιξης.

Στην εκδήλωση εκ μέρους της «Νέας Πνοής για τον Διόνυσο», παρευρέθηκαν η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Ανθή Λουκάτου και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κατερίνα Αυγέρη και Γιάννης Φωτάκης.

Στην εποχή της κρίσης, της ανασφάλειας και των προβλημάτων της καθημερινότητας θεωρούμε ότι η αυτοοργάνωση, η αλληλεγγύη και η εθελοντική προσφορά μπορούν σε μεγάλο βαθμό να επιτελέσουν σπουδαίο κοινωνικό έργο.

Η «Νέα Πνοή» θα είναι παρούσα , αρωγός σε κάθε παρόμοια δράση κάθε ενεργού φορέα του Δήμου μας.

Γραφείο Τύπου «ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ»