ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ... ΤΕΛΙΚΟΥ ΕΠΣΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΖΑΜΑΝΗΣ !



















ΕΝ'ΌΨΕΙ ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ ΣΤΙΣ 6 μ.μ. ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ...

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΑΝΑ

Στο δείπνο που παρέθεσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής (ΕΠΣΑΝΑ) χθες βράδυ, για τους δύο φιναλίστ του 12ου τελικού του Κυπέλλου, μεταξύ του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου και της Θύελλας Ραφήνας, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης, προσκεκλημένος του Προέδρου Γιώργου Παπαμακάριου και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣΑΝΑ.

Το τραπέζι είχε πολύ μεγάλη επιτυχία και πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλική ατμόσφαιρα, σε γνωστή ταβέρνα της Παιανίας.

Ο κ. Δ. Ζαμάνης παίρνοντας το λόγο ευχήθηκε να γίνει ένας ωραίος αγώνας και να κερδίσει η καλύτερη ομάδα ή η πιο τυχερή αλλά… εξέφρασε την έντονη επιθυμία του να έρθει το Κύπελλο στον Άγιο Στέφανο και στο… Δημαρχείο Διονύσου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου Κοσμάς Λεπατατζής, ο πρόεδρος του Α.Ο Άνοιξης Δημήτρης Γιαρένης καθώς και τα διοικητικά συμβούλια, οι προπονητές και οι παίκτες των δύο ομάδων.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για τον αγώνα, στο δημοτικό γήπεδο Κορωπίου, αύριο Τετάρτη 18 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα. Όσοι φίλαθλοι του Δήμου Διονύσου ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τον αγώνα, έχει δρομολογηθεί λεωφορείο για το Κορωπί στις 4 το απόγευμα από το σταθμό του τρένου στον Άγιο Στέφανο.

Το φωτογραφικό υλικό είναι από το site www.abola.gr