ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ...


...ΚΑΙ Η ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ. ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΜΗΝΑ: ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΩΝ ΛΑΜΠΑΔΩΝ, YOGA... ΓΕΛΙΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ-ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ, ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...













































Η ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 18/3/2015
Μεγάλη προσέλευση σημείωσε η καθιερωμένη πια Συνάντηση Μελών της Τράπεζας Χρόνου Διονύσουπου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Μαρτίου στον «Ανοιχτό Χώρο Συνάντησης». Σκοπός αυτής της συνεύρεσης στάθηκε το καλωσόρισμα των νέων μελών της Τράπεζας Χρόνου καθώς και οσυλλογικός προγραμματισμός και συντονισμός των επόμενων εκδηλώσεων και δράσεων της Τράπεζας Χρόνου. 
Με κοινή πίστη και βασιζόμενοι πάντα στις αρχές της πολυσυμμετοχικότητας, τα μέλη της Τράπεζας Χρόνου προχώρησαν από κοινού με τους διαχειριστές στον συλλογικό προγραμματισμό και συντονισμό των επόμενων εκδηλώσεων και δράσεων. Κοινός άξονας του σχεδιασμού αποτέλεσε η δημιουργικότητα, οι δεξιότητες και οι πολύτιμες υπηρεσίες και προσφορές των εθελοντών.
Για άλλη μια φορά, τα μέλη της Τράπεζας Χρόνου απέδειξαν ότι διαθέτουν ενεργά αντανακλαστικά και επιθυμούν πάντα να αναλαμβάνουν κύριο ρόλο στη διαμόρφωση του προγράμματος της δομής. Αποδεχόμενοι την πρόκληση, μοιράστηκαν ιδέες και σκέψεις αφενός για την διοργάνωση Πασχαλινής φιλανθρωπικής δράσης και αφετέρου για τη συμμετοχή της Τράπεζας Χρόνου στην μεγάλη εθελοντική καμπάνια Letsdo it Dionysos! στις 26 Απριλίου.
Συγκεκριμένα, οι εθελοντές της Τράπεζας Χρόνου αποφάσισαν να να συμμετέχουν όλοι μαζί σε μία μεγάλη δράση συλλογής τροφίμων, παιχνιδιών, φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης από τις 30 Μαρτίου μέχρι τις 3 Απριλίου για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη τη βοήθεια μας. Επιθυμία των μελών της Τράπεζας Χρόνου είναι να στηρίξουν και φέτος τους μη προνομιούχους συμπολίτες μας μέσω τηςαλληλέγγυας προσφοράς
Υπενθυμίζεται ότι ο «Ανοιχτός Χώρο Συνάντησης» λειτουργεί κάθε απόγευμα Τετάρτης στο Πολιτιστικό Κέντρο Άνοιξης (οδός Κανάρη 3) φιλοξενώντας παντός είδους εκδηλώσεις και δραστηριότητες με δωρεάν είσοδο για τα μέλη της Τράπεζας Χρόνου.
Διαβάστε αναλυτικότερα τα αποτελέσματα της συνάντησης, όπως αποτυπώθηκαν στις συζητήσεις πατώντας εδώ.