ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΑΠΑΣΗΣ: ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ Η Δ.Ε. ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Τοπικός Σύμβουλος της «Νέας Πνοής για τον Διόνυσο» στο Διόνυσο Νίκος Αντάπασης, εκ μέρους της δημοτικής κίνησης, κατέθεσε στο Τοπικό Συμβούλιο της Δ.Ε Διονύσου επιστολή σχετικά με τις λακκούβες στο οδικό δίκτυο της Δ.Ε Διονύσου: «Μετά τις φετινές βροχοπτώσεις, η περιοχή μας εμφανίζει εικόνα βομβαρδισμένης περιοχής με τους δρόμους να είναι γεμάτοι λακκούβες, με συνέπεια, καθημερινά, να γίνομαι αποδέκτης σφοδρών παραπόνων...
κατοίκων της Δημοτικής μας Κοινότητας, για ζημιές σε αυτοκίνητα, λόγω της κακής κατάστασης των οδοστρωμάτων.

Επειδή ο καιρός, άμεσα, αναμένεται να βελτιωθεί, γεγονός που θα επιτρέψει τη τεχνική αντιμετώπιση του προβλήματος, παρακαλώ όπως το Συμβούλιο μας, σήμερα, λάβει σχετική Απόφαση και να σας εξουσιοδοτήσει, για ενέργειες προς τη Δημοτική Αρχή για την έγκαιρη προετοιμασία της (οργάνωση κατάλληλων συνεργείων με τον απαραίτητο εξοπλισμό καθώς και τη προμήθεια υλικών ασφάλτου, ή άλλου τρόπους, μέσω εργολαβίας).

Επισημαίνω ότι η όλη εργασία πρέπει να εκτελεσθεί έντεχνα, αφού κατά το πρόσφατο παρελθόν, τα πρόχειρα κλεισίματα, χωρίς τις απαιτούμενες τεχνικές προδιαγραφές, είχαν σαν αποτέλεσμα, σε μικρό διάστημα, το ίδιο πρόβλημα να επαναλαμβάνεται.

Βέβαια, σε αρκετές περιπτώσεις δρόμων δεν αρκούν οι απλές επισκευές τους. Θα πρέπει αυτοί να ανακατασκευασθούν σε όλη την έκταση τους, λόγω συνολικής καταστροφής. Όμως για το θέμα αυτό, δεν θα πρέπει να επιμείνουμε στη φάση αυτή, αλλά μετά την ολοκλήρωση του έργου της αποχέτευσης στους συγκεκριμένους δρόμους.

Κλείνοντας θέλω να υπενθυμίσω, ότι η προηγούμενη Δημοτική Αρχή πλήρωσε βαρύτατο τίμημα για τη παρόμοια εικόνα που εμφάνιζε η περιοχή μας για μεγάλα χρονικά διαστήματα.»

Γραφείο Τύπου «ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ»